עוף טוסקני קל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון דל פחמימות, יש 666 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. . הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, תיבול, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוף קל צלוי טוסקני, מרק שעועית טוסקנה קל, ו מרק שעועית טוסקנה קל.
הוראות
1
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים 2 כפות שמן זית וכפית 1 פלפל שחור בקערה קטנה. טובלים את חזה העוף בתערובת הפלפל עד מצופה היטב, ולאחר מכן מניחים את העוף על צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
לטגן את העוף בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, על 5 דקות בכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בינתיים, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הפטריות, לבבות ארטישוק, תיבול איטלקי, מלח ופלפל. המשך לבשל ומערבבים במשך כ 6 דקות, ולאחר מכן מערבבים ביין הלבן. אפשר ליין להתבשל ולהפחית בחצי, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
צ'יפס טאקו בשלושה צבעים
שדי פסיון אם )
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מערבבים בעגבניות רומא; מבשלים ועדיין עד העגבניות מחוממות דרך. מערבבים בחמאה עד שהיא נמסה.