עוף טורטיה ומקלות תיפוף
מקלות עוף טורטייה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 605 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. גשו לסופר וקנו מקלות עוף, אבקת צ'ילי, ליווי: פלחי ליים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו דבש שום עוף תיפוף (תיפוף עוף ברביקיו), מקלות עוף הדר, ו מקלות עוף דביקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232° עם מתלה באמצע. שמן מחבת גיליון 4 צדדית גדולה.
שבבי דופק, 2 כפיות אבקת צ ' ילי, כמון, ו 1/4 כפית מלח במעבד מזון עד הקרקע גס, ולאחר מכן להעביר צלחת רדודה.
לטאטא ביצה ונשאר 2 כפית אבקת צ ' ילי בקערה.
עוף העונה עם 1/2 כפית מלח. טובלים מקלות תיפוף בביצה, נותנים עודף לטפטף, ואז מעיל עם פירורים, לחיצה כדי לעזור להם לדבוק.
אופים, בלי להסתובב, עד מבושל דרך, 40 עד 45 דקות.
פלחי תפוחי אדמה קלויים עם מיונז כוסברה-ליים