עוף ים תיכוני
עוף ים תיכוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 498 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך צלפים, לימון, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו עוף ים תיכוני, עוף ים תיכוני, ו עוף ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
גריד לסחוט מיץ מלימון למדוד 1 כפית ו 1 כף, בהתאמה.
מניחים קליפת לימון בקערה קטנה. מכסים ומקררים.
מערבבים מיץ לימון, בצל, והבא 3 מרכיבים (דרך עגבניות) ב תנור חשמלי איטי 5 ליטר.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מניחים חצי עוף במחבת; לבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
מניחים עוף בסיר איטי. חזור על הליך עם עוף שנותר. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 4 שעות או עד העוף נעשה.
מניחים ירכיים עוף על צלחות. מערבבים קליפת לימון שמורות לרוטב.
מקשטים עם רוזמרין ופטרוזיליה, אם תרצה בכך.
טיפ טעם: פיקנטי, חד, חריף הם רק כמה מילים כדי לתאר צלפים. השתמש צלפים במשורה כדי להחדיר רטבים, סלטים, פיצות, רטבים, ופסטה או מנות ירקות עם טעם.