עוף ים תיכוני עם קרשים
מנה אחת מכילה 65 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם 27 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוף ים תיכוני מעץ ארז עשוי להיות מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, ו מתכון לנסות. והוא יספק כ 30 מנות. גשו לסופר וקנו רוטב ויניגרט יווני, מיץ לימון, זיתים קלמטן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוף מתובל בדבש, שרימפס, ו סלמון מצופה ארז (מתכונים דומים).
הוראות
לטבול קרשים במים, הנחת משקל על גבי כל קרש כדי לשמור אותו שקוע. להשרות לפחות 4 שעות או לילה.
בינתיים, לערבב רוטב, 1/4 כוס הפטרוזיליה, גרידת לימון ומיץ עד מעורבב היטב.
הסר 1/4 כוס של תערובת ההלבשה; להפריש לשימוש מאוחר יותר.
יוצקים נותר תערובת ההלבשה לתוך שקית פלסטיק resealable גדול; להוסיף עוף. שקית חותם; להתהפך כמה פעמים כדי מעיל עוף שווה עם תערובת ההלבשה. מקררים לפחות 2 שעות.
הסר קרשים מן המים; מברשת צמרות עם שמן.
הסר עוף מן המרינדה; להשליך שקית ומרינדה.
מניחים 2 חזה עוף על כל קרש.
מניחים על באח של גריל; מכסים עם מכסה.
גריל 1 עד 1-1 / 4 שעות או עד עוף מבושל דרך (165F). בינתיים, מערבבים תערובת רוטב שמורה, נשאר 1/4 כוס פטרוזיליה וזיתים.
הסר עוף מגריל; להשליך קרשים.
הסר עצמות עוף; לחתוך כל שד לשניים.
מגישים עם תערובת הפטרוזיליה.