קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

עוף כוסברה עם כרובית מרוקעת

עוף כוסברה עם כרובית מרוקעת
עוף כוסברה עם כרובית מרוקעת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 751 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ציר עוף, עירית, זרעי כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו קוקטייל האלק מרוקע, חזיר מרוקע עם ברוקולי, ו כוסברה כרובית סלט Amaranth (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מחבת בינונית של מים מלוחים היטב לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
לזרוק את זרעי כוסברה לתוך מחבת סאוט יבש קטן ומניח על חום בינוני. טוסט עד הזרעים הופכים מעט צהוב ולהיות ארומטי מאוד. במטחנת תבלינים או באמצעות מרגמה ועלי, לטחון את זרעי כוסברה לאבקה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
זרעיםזרעים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
מחבתמחבת
3
מפזרים את העוף בנדיבות עם כוסברה מלח וטחון. לזרוק את הפרחים כרובית לתוך המים הרותחים ומבשלים עד הכרובית מתחילה להתרכך אבל הוא לא רגשני, 3 עד 4 דקות. זן ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
כרוביתכרובית
כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname
עוף שלםעוף שלם
מיםמים
מלחמלח
4
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולהביא לחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
שכב 2 של חזה מתובל עור בצד למטה במחבת החמה. מבשלים עד שהעור הוא באמת חום ופריך, 4 עד 5 דקות. אל תנסה להפוך את העוף אם העור דבק. לבשל עוד דקה בערך ולנער את המחבת כדי לקבל את זה כדי unstick. הפוך את העוף על חום בצד השני; להסיר מהמחבת ולהניח בצד. חזור עם העוף שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
תשליך את השמן במחבת ותוסיף קצת שמן טרי.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיף את הסלרי, שום ובצל. מתבלים במלח ומבשלים עד שהירקות רכים ומאוד ארומטיים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
מלחמלח
9
מוסיפים את היין, דבש, חומץ, צנוברים, צימוקים ועלי דפנה. מבשלים 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
צנובריםצנוברים
צימוקיםצימוקים
חומץחומץ
דבשדבש
ייןיין
10
תוסיף את הכרובית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
כרוביתכרובית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מעבירים את תערובת הכרובית למחבת צלייה או תבשיל קדרה. נסטלי את העוף על גבי ולהוסיף את ציר העוף. מכסים בנייר כסף, מניחים על מגש גיליון ומבשלים 40 דקות. תוריד את נייר הכסף במהלך 10 הדקות האחרונות של זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
כרוביתכרובית
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
מחבת צלייהמחבת צלייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
12
מקשטים עם עירית ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עיריתעירית