תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף כמו אשתו של האיכר היה עושה: פולו alla Contadinan. מנה אחת מכילה 1027 קלוריות, 61 גרם של חלבון ו57 גרם של שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שמן זית, רוזמרין, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו Fagiano alla Contadina: פסיון, סגנון חקלאי, Pollo alla pana (עוף בשמנת), ו עוף עם רוטב עגבניות ובייקון (Pollo Alla Campagna) (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת כבדה, מחממים את השמן עד כמעט עישון. בעוד השמן מתחמם, מתבלים את העוף במלח ופלפל, חופרים כל חתיכה בקמח ומבשלים בשמן, עובדים בקבוצות במידת הצורך כדי להימנע מצפיפות במחבת. מבשלים את העוף עד שהוא חום זהוב מכל הצדדים.
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר את העוף ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מוסיפים את תפוחי האדמה למחבת ומבשלים 2 דקות, עד שמתחילים להשחים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הבצלים ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את הפטריות, רוזמרין ורסק עגבניות, מערבבים כדי להפיץ את רסק העגבניות ומבשלים 10 דקות, מפחיתים את החום במידת הצורך כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
6
להחזיר את העוף למחבת ולהוסיף את היין ומספיק מים, כך נוזל הבישול מגיע באמצע הדרך את הצדדים של העוף. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה ומבשלים עד העוף מבושל דרך, כ 20 דקות.