עוף לו מיין
עוף Lo מיין יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 625 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פטריות שיטאקה, שום, חומץ יין אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. . מתכונים דומים: Pancit קנטון (aka lo מיין או צ'או מיין), עוף לו מיין, ו עוף לו מיין.
הוראות
בקערה בינונית, לא תגובתי, לשלב את העוף עם 2 1/2 כפיות של סוכר לבן, 1 1/2 כפות חומץ ו 1/4 כוס רוטב סויה.
מערבבים את זה יחד ומצפים את העוף היטב. לכסות ולתת להשרות במקרר לפחות 1 שעה.
בקערה בינונית נוספת, מערבבים את מרק העוף, המים, שמן שומשום ופלפל שחור טחון עם שאר הסוכר, החומץ ורוטב הסויה. בקערה קטנה נפרדת, להמיס את עמילן התירס עם חלק מתערובת זו ולהוסיף לאט את עיקר התערובת, ערבוב טוב. תניח בצד.
מבשלים את הלינגוויני על פי הוראות החבילה, לנקז ולהניח בצד.
חום 1 כף של שמן צמחי בווק או בסיר גדול על חום גבוה עד שהוא מתחיל לעשן.
מוסיפים את העוף ומערבבים במשך 4 עד 5 דקות, או עד השחמה.
להעביר את זה ואת כל המיצים לצלחת חמה.
מחממים את השמן הצמחי הנותר בווק או מחממים אותו בחום גבוה.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, שום, פטריות ובצל ירוק, ומערבבים במשך 30 שניות.
מוסיפים את תערובת הרוטב השמורה ולאחר מכן את העוף. מבשלים עד הרוטב מתחיל להתעבות, על 2 דקות.
מוסיף את האטריות שמורות ולזרוק בעדינות, ציפוי הכל היטב עם הרוטב.