עוף מבושל איטי ורדה
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -40 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוף בישול איטי צ'ילה ורדה, עוף בישול איטי צ'ילה ורדה, ו עוף מבושל איטי אנצ'ילדה ורדה.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים, לזרוק מעיל. מסדרים תערובת על מחבת ג ' לי רול. לצלות 10 דקות או עד ירקות מושחרים כתמים.
מניחים תערובת בבלנדר; מוסיפים כוסברה, אורגנו קצוץ, עמילן תירס, מלח, פלפל, ומניה.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה.
מחממים מחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף 4 רבעי רגל עוף; לבשל 5 דקות או עד השחמה היטב. חזור על הנוהל עם תרסיס בישול ועוף שנותר. מסדרים עוף בתנור חשמלי איטי 6 ליטר; למעלה עם תערובת tomatillo. לכסות ולבשל על 4 שעות נמוכות או עד הסוף. להפריד בין ירכיים ומקלות תיפוף, אם תרצה בכך.
מגישים עם טריזים סיד; לקשט עם עלי אורגנו,אם תרצה.