קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

עוף מונטלצ'ינו עם תאנים וניוקי חמאה עם פנצ' טה ואגוז מוסקט

עוף מונטלצ'ינו עם תאנים וניוקי חמאה עם פנצ' טה ואגוז מוסקט
עוף מונטלצ'ינו עם תאנים וניוקי חמאה עם פנקטן ואגוז מוסקט עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1030 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 72 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, שום, עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב התאנים המיובשות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת Fig & Cacao Nib כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. וזה טוב. נסו עוף מונטלצ'ינו עם תאנים - רייצ' ל ריי, עוף עם פנקטן ותאנים, ו תאנים עטופות בפנצ'טה (מתכונים דומים).

הוראות

1
** מנה זו משתמשת ביין רוסו די מונטלצ ' ינו (גרסה זולה וצעירה יותר של ברונלו-אני קורא לזה "בייבי ברונלו") אבל אתה יכול להחליף כל יין אדום יבש שאתה אוהב.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
2
מחממים מחבת עמוקה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיף שמן זית כתית אקסטרה, 4 סיבובים של המחבת, ואת pancetta לחתוך. בראון את pancetta, 3 עד 4 דקות ולאחר מכן להסיר עם כף מחורץ ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
פנצ ' טהפנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבתמחבת
4
מניחים סיר מים על הכיריים להרתיח לניוקי.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
סירסיר
5
בעוד pancetta חומים, העונה נתחי עוף עם מלח ופלפל לדלות בקמח קטן ואז להוסיף למחבת החמה. מחממים את החתיכות כמה דקות בכל צד על חום גבוה, ואז מזיזים את הבשר לקצוות המחבת ומוסיפים את הבצל, שום ותאנים קצוצות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פנצ ' טהפנצ ' טה
בשרבשר
שוםשום
בצלבצל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
תאניםתאנים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
לטגן 5 דקות, לשלב עוף עם בצל ותאנים ולאחר מכן להוסיף את היין ומבשלים אותו 5 דקות בערך עד רק על 1/3 כוס נשאר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
בצלבצל
תאניםתאנים
ייןיין
7
מוסיפים ציר עוף, פטרוזיליה, גרידת לימון ותימין לעוף ומערבבים לשלב. להפחית את החום כדי לבשל לבשל עוד 10 דקות, בזמן שאתה עושה את הניוקי.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
גרידת לימוןגרידת לימון
עוף שלםעוף שלם
ניוקיניוקי
פטרוזיליהפטרוזיליה
טימיןטימין
8
מוסיפים מלח וניוקי למים רותחים ומבשלים לכיווני אריזה, ניקוז, 4 דקות לניוקי טרי, 6 דקות לקפוא.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
מיםמים
מלחמלח
9
מחממים מחבת בינונית לא דביקה מעל חום בינוני-נמוך. ממיסים חמאה ומחממים אותה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מסננים ניוקי ולהוסיף למחבת. להעלות את החום בינוני גבוה וחום קלות הכופתאות. ניוקי העונה עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט, לפנות מעיל ולהוסיף עירית, לזרוק ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
עיריתעירית
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
להתאים את התבלינים על העוף עם תאנים. אם אתה רוצה קצת יותר רוטב, לנער עוד חצי כוס המניה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
עוף שלםעוף שלם
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
מלאימלאי
תאניםתאנים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מגישים את העוף ואת התאנים במנות רדודות, הניוקי נערם במרכז הקערה על גבי העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ניוקיניוקי
תאניםתאנים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
מקשטים עם מקלות פנקטה פריך.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה

מרכיבים

3(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ללא עצמות, עוף ללא עור, שדיים וירכיים בשילוב, לחתוך לחתיכות גדולותללא עצמות, עוף ללא עור, שדיים וירכיים בשילוב, לחתוך לחתיכות גדולות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן2(חוֹרֶף)עירית קצוצה, 10 להביםעירית קצוצה, 10 להבים14תאנים מיובשות, חצוי (לחפש זני תאנה שמנמן, במכרז מיובש בחלק הארי של השוק.)תאנים מיובשות, חצוי (לחפש זני תאנה שמנמן, במכרז מיובש בחלק הארי של השוק.)0בקבוקיםיין אדום יבש, גלגל העין זה (מומלץ: רוסו די מונטלצ'ינו)יין אדום יבש, גלגל העין זה (מומלץ: רוסו די מונטלצ'ינו)4ריבס, קצוץ טרי או קפואקמח, לחפירהקמח, לחפירה4ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק1חבילה12 עד 16 אונקיות טרי או חנות קפוא קנה ניוקי (פסטה תפוחי אדמה)12 עד 16 אונקיות טרי או חנות קפוא קנה ניוקי (פסטה תפוחי אדמה)1לימון, מקונןלימון, מקונן0(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט מגורד טרי, גלגל העיןאגוז מוסקט מגורד טרי, גלגל העין596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולה, 4 סיבובים של המחבתשמן זית כתית מעולה, 4 סיבובים של המחבת1גדולבצל, פרוס דקבצל, פרוס דק151אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עבה לחתוך (1/4 אינץ') pancetta, לחתוך למקלותעבה לחתוך (1/4 אינץ') pancetta, לחתוך למקלות4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טימין קצוץ, 4 ענפיםטימין קצוץ, 4 ענפים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקומץ פטרוזיליה קצוצה בעלת עלים שטוחיםקומץ פטרוזיליה קצוצה בעלת עלים שטוחים