עוף מוקפץ עם זיתים ירוקים וכוסברה
עוף מוקפץ עם זיתים ירוקים וכוסברה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 77 גר' של חלבון, 75 גרם של שומן, וסך הכל 1032 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן זית, ציר עוף, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו שרימפס מוקפץ עם זיתים ירוקים, בצל ירוק ואנשובי, שעועית ירוקה מוקפצת עם זיתים ועגבניות מיובשות, ו עוף מוקפץ עם זיתים, צלפים ולימונים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 1 כף שמן זית בסיר קטן.
מוסיף את הבצל, זנגביל, שום, קינמון וזעפרן ומבשלים על חום מתון עד הבצל מתרכך, כ 5 דקות.
מוסיפים את ציר העוף ומתבלים במלח ופלפל. להגדיל את החום גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מפחית על ידי שלושה רבעים והופך syrupy, כ 20 דקות.
מתבלים את העוף במלח ופלפל.
חום 2 כפות של שמן זית במחבת ovenproof גדולה.
מוסיפים את העוף, צד העור למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה קלה, 5 עד 8 דקות. הפעל את העוף ומבשל במשך 2 דקות. הפעל את הצד העור חתיכות למטה לצלות בתנור במשך כ 25 דקות, או עד המיצים לרוץ ברור כאשר הירך הוא פירסינג.
הסר את מקל הקינמון מהרוטב.
מוסיפים את הזיתים ואת 1 כף הנותרים של שמן זית ומתבלים עם פלפל. לחמם את הרוטב על אש נמוכה במשך 1 דקה.
הסר מהחום ומערבבים במיץ לימון וכף 1 של כוסברה קצוצה. לסדר את העוף על צלחות כפית את הרוטב סביבו.
מקשטים עם כוסברה ומגישים.