קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

עוף מוקפץ עם זיתים ירוקים וכוסברה

עוף מוקפץ עם זיתים ירוקים וכוסברה
עוף מוקפץ עם זיתים ירוקים וכוסברה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 77 גר' של חלבון, 75 גרם של שומן, וסך הכל 1032 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן זית, ציר עוף, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו שרימפס מוקפץ עם זיתים ירוקים, בצל ירוק ואנשובי, שעועית ירוקה מוקפצת עם זיתים ועגבניות מיובשות, ו עוף מוקפץ עם זיתים, צלפים ולימונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים 1 כף שמן זית בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיף את הבצל, זנגביל, שום, קינמון וזעפרן ומבשלים על חום מתון עד הבצל מתרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
זעפרןזעפרן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את ציר העוף ומתבלים במלח ופלפל. להגדיל את החום גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מפחית על ידי שלושה רבעים והופך syrupy, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
5
הסר מהחום.
6
מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
חום 2 כפות של שמן זית במחבת ovenproof גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את העוף, צד העור למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה קלה, 5 עד 8 דקות. הפעל את העוף ומבשל במשך 2 דקות. הפעל את הצד העור חתיכות למטה לצלות בתנור במשך כ 25 דקות, או עד המיצים לרוץ ברור כאשר הירך הוא פירסינג.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
הסר את מקל הקינמון מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
10
מוסיפים את הזיתים ואת 1 כף הנותרים של שמן זית ומתבלים עם פלפל. לחמם את הרוטב על אש נמוכה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
11
הסר מהחום ומערבבים במיץ לימון וכף 1 של כוסברה קצוצה. לסדר את העוף על צלחות כפית את הרוטב סביבו.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
12
מקשטים עם כוסברה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז