קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

עוף מוקפץ עם תפוחים

עוף מוקפץ עם תפוחים
עוף מוקפץ עם תפוחים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל, מיץ תפוחים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: טאקו עוף רך עם בצל מטוגן ותפוחים, פילה מוקפץ של להחליק עם תפוחים מקורמלים וכבד עוף, ו תפוחים מוקפצים.

הוראות

1
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 גיליונות של נייר שעווה פאונד עם פטיש בשר עד על 3/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה ומטגנים את העוף עד לזהב, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את פרוסות התפוח, מיץ תפוחים, בצל, שום, טימין ומלח. מכסים ומבשלים 6 עד 8 דקות או עד שהעוף הוא מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר את העוף, פרוסות תפוח, ובצל לצלחת הגשה ולשמור חם. מביאים את הרוטב לרתיחה במשך כ 5 דקות או עד מופחת מעט.
מרכיבים שתצטרך
5
להקציף בחרדל.
מרכיבים שתצטרך
6
יוצקים את הרוטב על העוף ומגישים.
מרכיבים שתצטרך