עוף מזור לימון קלוי
עוף קלוי לימון Balm עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %73 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 4834 קלוריות, 360 גרם חלבון ו 365 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לך מלח ופלפל, עלי מרווה, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית נסו תה שחור עם לימון Balm, תה לימון זהוב Balm, ו לימון Balm יערה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים בצד 1/3 של עלי לימון שלם balm ו 1/3 של עלי מרווה כולו. קוצצים את הלימון הנותרים ומרווה.
מניחים את עשבי תיבול קצוצים לקערת ערבוב עם החמאה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומערבבים עד שמערבבים באופן שווה. לשחרר את העור של העוף, ולשפשף את תערובת החמאה מתחת לעור, על השד והרגליים. לשפשף את העור של העוף עם אבקת שום, מלח ופלפל.
מניחים את עשבי תיבול שמורים לתוך חלל העוף, ומניחים את השד בצד למטה על מחבת צלייה.
צלוי בתנור שחומם מראש 30 דקות, ולאחר מכן להפוך חזה עוף בצד למעלה, ולהמשיך לאפות עד שכבר לא ורוד על העצם והמיצים לרוץ ברור, כ 20 דקות יותר. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 180 מעלות F (82 מעלות C).
הסר את העוף מהתנור, לכסות עם גיליון כפול של רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח באזור חם במשך 10 דקות לפני חיתוך.