עוף מטוגן
עוף מטוגן דורש בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 93 קלוריות. אם יש לך פפריקה הונגרית, מלח כשר, קיצור ירקות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. נסו ג'מייקני Jerk Chicken, מטוגן Plantain ו קוקוס מקדמיה מטוגן קינואה, עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם מאוד טעים וארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, ו בתנור מטוגן עוף מטוגן-בתנור חריף עוף מטוגן הוא בטוח כדי לרצות את כל האורחים שלך (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים חתיכות עוף לתוך מיכל פלסטיק לכסות עם חלב חמאה. מכסים ומקררים במשך 12 עד 24 שעות.
להמיס מספיק קיצור (מעל חום נמוך) לבוא רק 1/3 אינץ 'בצד של מחבת ברזל יצוק 12 אינץ' או מחבת טיגון כבד. לאחר קיצור liquefies להעלות חום ל 325 מעלות F. לא מאפשרים שמן ללכת מעל 325 מעלות F.
מערבבים מלח, פפריקה, אבקת שום, ופלפל קאיין. מתבלים בנדיבות עוף בתערובת זו. לדלות עוף בקמח ולנער את עודף.
מניחים עור עוף בצד למטה לתוך המחבת. שים את הירכיים במרכז, ואת השד והרגליים סביב קצה המחבת. השמן צריך לבוא בחצי הדרך במעלה המחבת. מבשלים עוף עד חום זהוב בכל צד, כ 10 עד 12 דקות לכל צד. חשוב יותר, הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות בסביבות 180 מעלות. (היזהר כדי לפקח על קיצור הטמפרטורה כל כמה דקות.)
לנקז עוף על מתלה מעל מחבת סדין. אין לנקז על ידי הגדרת עוף ישירות על מגבות נייר או שקיות נייר חומות. אם אתה צריך להחזיק את העוף לפני ההגשה, לכסות באופן רופף עם נייר אבל להימנע מחזיק בתנור חם, במיוחד אם זה תנור גז.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Bully היל כרמים ריזלינג יבש. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
![כרמי בולי היל ריזלינג יבשים]()
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים