עוף מטוגן
המתכון עוף מטוגן יכול לספק את הכמיהה הדרומית שלך בערך 3 שעות ו -10 דקות. מנה אחת מכילה 1247 קלוריות, 67 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -3 יגידו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו עור-על מקלות תיפוף עוף, עור-על, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקורנפלור אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג קורנפלור שוקולד כמו קינוח. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 75%. הציון הזה מוצק. נסו עוף אידיוט ג'מייקני, צמח מטוגן וקוקוס מקדמיה קינואה מטוגנת, עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם טעים מאוד ארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, ו עוף מטוגן בתנור - עוף מטוגן בתנור חריף בטוח ישמח את כל האורחים שלכם (מתכונים דומים).
הוראות
שלב בקערה את הברברה, הפפריקה, מלח הסלרי, הפלפל הלבן, הכמון, אבקת השום ו -1 1/2 כפיות מלח. מלח את העוף: מערבבים 1 כוס מלח ו -8 כוסות מים קרים בקערה גדולה עד שהמלח מתמוסס.
מוסיפים את העוף למלח, מכסים ומקררים 1 שעה, 30 דקות.
מקציפים בקערה גדולה את חלב החמאה, חלב הקוקוס, שיני השום הטחון ו -1 כף מתערובת התבלינים המוכנה. (שמור את תערובת התבלינים שנותרה לפיזור.) השקיעו את העוף במרינדה; מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מוציאים את העוף מהמקרר ומניחים לו כמעט להגיע לטמפרטורת החדר, בערך 1 שעה. ממלאים מחבת גדולה מברזל יצוק בערך באמצע הדרך בשמן בוטנים; מוסיפים את הרוזמרין ושיני השום השלמות.
מחממים על אש בינונית-גבוהה עד שמדחום מטגן עמוק רושם 360 מעלות צלזיוס, או עד שקורט קמח שנוסף לשמן רוחש ועולה לפני השטח.
לחם את העוף: בזמן שהשמן מתחמם, מערבבים את הקמח לכל מטרה, קמח הסולת, עמילן התירס והפלפל הלבן על תבנית עם נייר אפייה.
מוציאים את העוף מהמרינדה בעזרת מלקחיים ומניחים לעודף לטפטף.
מגלגלים את העוף בתערובת הקמח לציפוי יסודי, ואז מפזרים מעל עוד מתערובת הקמח.
מטגנים את העוף: מנערים עודפי קמח מהעוף, ואז בעזרת מלקחיים מורידים בזהירות כל נתח לשמן החם. מטגנים, הופכים מדי פעם, עד שהם רק מבושלים, בערך 7 דקות. (הפחיתו את האש לבינונית אם הקרום מתחיל להשחים מהר מדי.)
מעבירים למתלה ומניחים לנוח, 10 דקות. מחק את שיני השום והרוזמרין. מטגנים שוב: מחממים את השמן עד שמדחום מטגן עמוק רושם 375 מעלות צלזיוס עד 380 מעלות צלזיוס. מטגנים את העוף שוב, הפעם ב -2 קבוצות כדי להימנע מצפיפות התבנית, עד שהלחם פריך וחום זהוב עמוק, בערך 1 דקה.
מעבירים את העוף למתלה להתקרר מעט, ומפזרים את תערובת התבלינים השמורה. שמור על עוף מטוגן חם בתנור 250 מעלות צלזיוס עד 1 שעה לפני ההגשה, או לתת מגניב לארוז לפיקניק. צילום: כריסטופר טסטני
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם להתאים יין לאוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ג 'יי ג' יי פרום גראצ ' ר הימלרייך קבינט ריזלינג. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -22 דולר.
![ג 'יי ג' יי פרום גראכר הימלרייך קבינט ריזלינג]()
ג 'יי ג' יי פרום גראכר הימלרייך קבינט ריזלינג
למרות רעננותו הצעירה עדיין הוא מראה את המאפיין הריזלינג הפירותי המשובח ורמז בסיסי למינרלים מאדמת הצפחה הדבונית הכחולה / אפורה.מגישים את היין המרענן הזה מעט צונן! כמו אפריטיף, במיוחד כאשר התבגר יותר, בשילוב עם פירות ים או עוף.