עוף מטוגן בחמאה בסגנון דרומי
עוף מטוגן בחמאה בסגנון דרומי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 901 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם מלח, קמח, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 57%. מתכונים דומים: חמאה עוף מטוגן דרומי, האהוב Buttermilk מחבת-עוף מטוגן מ ' מאסטרינג את אמנות הבישול הדרומי, ו עוף מטוגן בסגנון דרומי.
הוראות
לטאטא יחד חמאה, חרדל, מלח ופלפל, וקיין בקערה, ויוצקים לתוך שקית פלסטיק resealable.
מוסיפים את חתיכות העוף, מעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר במשך 2 עד 8 שעות.
כאשר אתה מוכן לבשל את העוף, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, אבקת שום, ואבקת בצל בשקית ניילון אחרת. שייק לערבב ביסודיות.
מעבירים חתיכת עוף במרינדה אחת בכל פעם לתוך שקית המרכיב היבש, ולנער היטב כדי להבטיח כיסוי מלא. אחרי כל חתיכות עוף מצופים, לחזור על התהליך על ידי טבילה אותם במרינדה חלב חמאה רועד ציפוי יבש שוב.
מחממים שמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה, מקפידים לא לשרוף את השמן. כאשר השמן חם, מטגנים עוף בקבוצות עד חום זהוב ומיצים לרוץ ברור, הפיכת עוף לחום באופן שווה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![Forge Cellars Classque Riesling]()
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.