עוף מטוגן ברוטב שרדונה
עוף מטוגן ברוטב שרדונה דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפל, חצאי חזה עוף, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: פסטה עוף במחבת אחת עם רוטב יין שרדונה, רוטב חמאת שרדונה, ו מחבת צרובה Tunan ברוטב שרדונה.
הוראות
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/2 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מפזרים עוף במלח, פלפל וקמח.
מחממים 1 כף חמאה במחבת לא דביקה גדולה מעל חום בינוני.
הוסף עוף; לבשל 5 דקות בכל צד או עד הסוף.
מוסיפים פטריות בצלצלים למחבת; מטגנים 5 דקות או עד למכרז. מערבבים ביין, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה; להוסיף מלאי. מביאים לרתיחה; לבשל עד מופחת 1 כוס (כ 10 דקות).
חותכים הנותרים 1 כף חמאה לחתיכות קטנות.
מוסיפים חמאה, מערבבים עד שהחמאה נמסה. רוטב כפית על עוף.