עוף מטוגן בתנור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף מטוגן בתנור. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1236 קלוריות, 94 גר' של חלבון, ו 75 גרם שומן. אם יש לכם פלפל, מלח כשר, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. 97 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-55 דקות. נסו בתנור מטוגן עוף מטוגן-בתנור חריף עוף מטוגן הוא בטוח כדי לרצות את כל האורחים שלך, עוף מטוגן בתנור II, ו עוף מטוגן בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את חתיכות העוף בקערה גדולה ושופכים את חלב החמאה עליהם. מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מערבבים את הקמח, המלח והפלפל בקערה גדולה. קח את העוף מן החמאה ואת המעיל כל חתיכה ביסודיות עם תערובת הקמח.
יוצקים את השמן לתוך סיר כבד תחתית גדול לעומק של 1 אינץ ' וחום ל 360 מעלות F על מדחום.
עבודה בקבוצות, בזהירות במקום כמה חתיכות של עוף בשמן ומטגנים במשך כ 3 דקות בכל צד עד הציפוי הוא חום זהוב בהיר (זה ימשיך חום בתנור). אל תצופף את החתיכות.
הסר את העוף מן השמן ומניח כל חתיכה על מתלה אפייה מתכת להגדיר על מחבת גיליון. אפשר את השמן לחזור 360 מעלות F לפני טיגון אצווה הבאה. כאשר כל העוף מטוגן, אופים במשך 30 עד 40 דקות, עד שהעוף כבר לא ורוד בפנים.