קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות45
ציון בריאות0
מגזין

עוף מטוגן דרומי קלאסי

עוף מטוגן דרומי קלאסי
המתכון הקלאסי עוף מטוגן דרומי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מנה אחת מכילה 153 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. אם יש לכם חלב, מלח מתובל, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שרימפס מטוגן דרומי קלאסי, 30 דקות דרום קלאסי: מדינה קפטן עוף, ו עוף מטוגן במחבת דרומית (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטף את חתיכות העוף יבש קו גיליון אפייה עם נייר שעווה. בקערה גדולה, לטאטא את הביצים עם החלב.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
נייר שעווהנייר שעווה
מקציףמקציף
קערהקערה
2
תוסיף את העוף. בקערה אחרת, לטאטא את הקמח עם מלח מתובל ופלפל מתובל. לדלות את העוף בקמח מתובל ולהעביר לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלח מתובלמלח מתובל
עוף שלםעוף שלם
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מקציףמקציף
קערהקערה
3
ב 12 אינץ', מחבת ברזל יצוק, לחמם את הירק קיצור ל 36
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקותקיצור ירקות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את כל העוף ומטגנים על חום מתון, הופכים מדי פעם, עד חום זהוב עמוק ומד חום מיידי מוכנס קרוב לאוגרי העצמות 170, 20 עד 24 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
עצםעצם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
5
מסננים את העוף על מגבות נייר ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות וון זכייה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
וון זכייה ריזלינג
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.