עוף מטוגן סטייק עם רוטב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 58 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 957 קלוריות. אם יש לך קמח, חלב, מלח מתובל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: עוף מטוגן סטייק ורוטב, עוף מטוגן סטייק ורוטב, ו עוף מטוגן סטייק עם רוטב.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור סטייק: להתחיל עם הגדרת קו הרכבה של מנות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
3
מערבבים את החלב עם הביצים באחת; הקמח מעורבב עם המלח המנוסה, 1 1/2 כפיות פלפל שחור, פפריקה וקיין באחרת; והבשר בשליש. ואז יש צלחת אחת נקייה בסוף כדי לקבל את הבשר בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
לעבוד עם חתיכת בשר אחת בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מפזרים את שני הצדדים במלח כשר ופלפל שחור, ואז מניחים אותו בתערובת הקמח. הפעל למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®
6
מניחים את הבשר לתערובת חלב / ביצה, פונים למעיל. לבסוף, למקם אותו בחזרה בקמח ולהפוך למעיל (תערובת יבשה/תערובת רטובה/תערובת יבשה).
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מניחים את הבשר בפירורי לחם על הצלחת הנקייה, ואז לחזור עם הבשר הנותר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
8
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
תוסיף את החמאה. זרקי פנימה מעט קמח כדי לוודא שהוא חם מספיק. כשהחמאה תוסס מיד, אתה יודע שהיא מוכנה. (זה לא צריך חום מיד, אם זה עושה, האש חמה מדי.) לבשל את הבשר, 3 חתיכות בכל פעם, עד הקצוות מתחילים להיראות חום זהוב, על 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי חום לקישוט
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
10
הסר את הבשר לצלחת מרופדת בנייר מגבת ולשמור אותם חמים על ידי כיסוי קל עם צלחת אחרת או גיליון של נייר. חזור עד שכל הבשר מבושל.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
אחרי הכל הבשר מטוגן, לשפוך את השמן לתוך קערה חסינת חום. בלי לנקות את המחבת, להחזיר אותו לתנור על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
הוסף 1/4 כוס השומן בחזרה למחבת ולאפשר לו להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
עבור הרוטב: כאשר השמן חם, מפזרים את הקמח באופן שווה על השמן. באמצעות מקצף, לערבב את הקמח עם השמן, יצירת להדביק זהוב חום.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
להוסיף יותר קמח אם זה נראה שמנוני מדי; להוסיף קצת יותר גריז אם זה הופך להיות דביק מדי / clumpy. המשך לבשל עד שהרובה מגיע לצבע חום זהוב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
15
יוצקים את החלב, מקציפים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
16
מוסיפים את המלח המנוסה והפלפל השחור לטעום ולבשל, לטאטא, עד שהרוטב חלק ועבה, 5 עד 10 דקות. להיות מוכן להוסיף יותר חלב אם הוא הופך עבה מדי. הקפד לטעום כדי לוודא רוטב מתובל מספיק.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.