קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות66
מגזין

עוף מטוגן עם אנצ'ו דבש

עוף מטוגן עם אנצ'ו דבש
עוף מטוגן עם דבש אנצ'ו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 2372 קלוריות, 146 גרם חלבון ו 126 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אבקת בצל, אבקת צ'ילי דה arbol, שמן בוטנים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. 90 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 92%. מתכונים דומים: עוף מטוגן עם אנצ'ו דבש, Rack של כבש עם זיגוג אנצ'ו-דבש, ו תירס בגריל עם דבש-חמאת אנצ'ו צ' ילה.

הוראות

1
לטאטא יחד 1 ליטר של חלב חמאה, 2 כפות מלח, ואת צ ' ילי דה arbol בקערה גדולה או צלחת אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים את העוף, פונים למעיל, מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מניחים את 2 כוסות הנותרים של חלב חמאה בקערה. מערבבים יחד את הקמח, אבקות שום ובצל, פפריקה וקיין בקערה גדולה ולחלק בין 2 מגשים רדודים ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
לנקז את העוף במסננת וללטף אותו יבש. לדלות את החלקים כמה בכל פעם בתערובת הקמח לטפוח עודף, ולאחר מכן לטבול בחמאה ולאפשר עודף כדי לנקז. לדלות בצלחת השנייה של קמח לטפוח את העודף.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
שים את חתיכות העוף על מדף אפייה להגדיר על תבנית אפייה בעוד השמן מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
יוצקים על 3 סנטימטרים של שמן למחבת ברזל יצוק עמוק; השמן לא צריך לבוא יותר מחצי הדרך את הצדדים של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
שים את הסיר על חום בינוני גבוה ולחמם את השמן ל 375 מעלות F על מדחום מטגנים עמוק. עובדים בקבוצות, מוסיפים את חתיכות העוף לשמן החם, 3 או 4 בכל פעם ומטגנים, הופכים את החלקים מדי פעם, עד חום זהוב באופן שווה ומבשלים דרך, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
הסר מן השמן עם כפית מחוררת ולהעביר מתלה לנקז; לחזור לבשל את החלקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
9
מגישים חם, טפטף עם דבש אנצ ' ו.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
10
לטאטא את כל החומרים יחד בקערה. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי