עוף מטוגן עם תפוחים וקלבדוס
עוף מטוגן עם תפוחים וקלבדוס דורש בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. מנה אחת מכילה 31 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לך פטריות שיטאקה, תפוחי סבתא סמית, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוף מטוגן עם תפוחים וקלבדוס, תפוחים אפויים עם קלבדוס, ו תפוחים אפויים עם רוטב קלבדוס.
הוראות
במחבת גדולה, עמוקה ועמוקה, מחממים 2 כפות של שמן זית.
מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב כמה פעמים, עד השחמה ורך, על 5 דקות.
מעבירים את הפטריות לקערה גדולה.
מחממים את 2 כפות הנותרים של שמן זית במחבת. מתבלים את חתיכות העוף עם מלח ופלפל ומוסיפים למחבת, העור בצד למטה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד השחמה, על 4 דקות. הפעל את העוף וחום בצד השני, על 3 דקות.
מוסיפים את העוף לפטריות ושופכים את כל אבל 2 כפות שומן מן המחבת.
מוסיפים את התפוחים הקצוצים למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, על 2 דקות.
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כמה פעמים, עד מתרכך, על 3 דקות. מערבבים בקמח.
מוסיף את קלבדוס ומבשלים 1 דקה. מערבבים את ציר העוף, סיידר, זרעי קימל ופלפל אדום מרוסק ומביאים לרתיחה.
להחזיר את חתיכות העוף למחבת, את צד העור, יחד עם כל מיצים שנצברו. לטגן את העוף בתנור במשך כ -20 דקות, עד בשר השד הוא רק מבושל.
להעביר את חתיכות השד מגש גדול ovenproof. המשך לקלוע את העוף שנותר עד מבושל דרך, כ -10 דקות יותר.
מרתיחים את מיצי פאן ותפוחים על חום גבוה בינוני עד מעט מעובה, על 6 דקות.
הסר את המחבת מהחום ומערבולת בחמאה, 1 חתיכה בכל פעם. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל ומוסיפים חצי מהערית. כפית את הרוטב מעל וסביב העוף.
מקשטים עם עירית הנותרים ומגישים.