קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות45
ציון בריאות7
מגזין

עוף מטוגן עם תפוחים וקלבדוס

עוף מטוגן עם תפוחים וקלבדוס
עוף מטוגן עם תפוחים וקלבדוס דורש בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. מנה אחת מכילה 31 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לך פטריות שיטאקה, תפוחי סבתא סמית, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוף מטוגן עם תפוחים וקלבדוס, תפוחים אפויים עם קלבדוס, ו תפוחים אפויים עם רוטב קלבדוס.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
במחבת גדולה, עמוקה ועמוקה, מחממים 2 כפות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב כמה פעמים, עד השחמה ורך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מעבירים את הפטריות לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחממים את 2 כפות הנותרים של שמן זית במחבת. מתבלים את חתיכות העוף עם מלח ופלפל ומוסיפים למחבת, העור בצד למטה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד השחמה, על 4 דקות. הפעל את העוף וחום בצד השני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את העוף לפטריות ושופכים את כל אבל 2 כפות שומן מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את התפוחים הקצוצים למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כמה פעמים, עד מתרכך, על 3 דקות. מערבבים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
9
מוסיף את קלבדוס ומבשלים 1 דקה. מערבבים את ציר העוף, סיידר, זרעי קימל ופלפל אדום מרוסק ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
זרעי קימלזרעי קימל
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
CalvadosCalvados
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
10
להחזיר את חתיכות העוף למחבת, את צד העור, יחד עם כל מיצים שנצברו. לטגן את העוף בתנור במשך כ -20 דקות, עד בשר השד הוא רק מבושל.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
להעביר את חתיכות השד מגש גדול ovenproof. המשך לקלוע את העוף שנותר עד מבושל דרך, כ -10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
12
מוסיפים למגש ומתחממים.
13
מרתיחים את מיצי פאן ותפוחים על חום גבוה בינוני עד מעט מעובה, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מוסיפים את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
15
הסר את המחבת מהחום ומערבולת בחמאה, 1 חתיכה בכל פעם. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל ומוסיפים חצי מהערית. כפית את הרוטב מעל וסביב העוף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
מקשטים עם עירית הנותרים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)