עוף מיליון דולר
עוף מיליון דולר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 3282 קלוריות, 212 גרם חלבון, ו 211 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 71% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גרידת לימון, עוף, לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במיץ הלימון תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 50 דקות. 373 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון סופר ספוני של 97%. מתכונים דומים: עוף מיליון דולר, הגריל הסטנדרטי מיליון דולר עוף, ו עוף מיליון דולר-בסגנון מרוקאי.
הוראות
מחממים תנור ל -450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
מתבלים בתוך חלל העוף והגב בנדיבות במלח ופלפל שחור. סוחטים חצאי לימון לחלל ומפילים קליפות סחוטות פנימה. חלל דברים עם שיני שום טימין טרי; להוסיף עלה דפנה לחלל.
מזלפים 1 כף שמן זית לתבנית צלייה כבדה.
מניחים פרוסות מחמצת לתבנית ולוחצים קלות פרוסות לשמן זית כדי לעזור לציפוי תחתית הלחם.
מזלפים עוד 1 כף שמן זית על גבי פרוסות לחם.
מניחים עוף על גבי פרוסות לחם וקושרים רגליים יחד עם חוט מטבח.
מברישים מחוץ לעוף עם 1 כף שמן זית ומתבלים בחוץ במלח.
אופים עוף בתנור שחומם מראש במשך שעה 1.
מערבבים קרם פרש, שאלוט מגורד ופלפל חלב יחד בקערה קטנה. מערבבים 2 כפות מיץ לימון וגרידת לימון לרוטב. מקררים עד הצורך.
מרימים עוף מפרוסות לחם בעזרת מלקחיים והופכים את פרוסות הלחם (הן יהיו חומות מאוד).
מניחים עוף בחזרה על פרוסות הלחם. מברישים בנדיבות את החלק החיצוני של העוף ברוטב קרם פרש, ומניחים מספיק כדי לטפטף על פרוסות לחם.
מחזירים את העוף לתנור ואופים עוד 10 דקות להשחמת הזיגוג. חזור על הפעולה, מבריש עוד רוטב קרם פרש בנדיבות על העוף. יותר זה יותר.
מוציאים את העוף מהתנור ומניחים לעמוד 10 דקות. מדחום בשר לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הירך, שאינו נוגע בעצם, צריך לקרוא 165 מעלות צלזיוס (75 מעלות צלזיוס).
יוצקים את זיגוג הקרם פרש שנותר למחבת קטנה, מניחים על אש בינונית ומביאים לרתיחה. מערבבים כל הזמן, מבשלים עד שאלוט מבושל ורוטב מפחית מעט, 1 או 2 דקות. כבה את החום.
מעבירים עוף לקרש חיתוך וחותכים חתיכות לחם לשניים לרוחב.
חותכים עוף ל -8 חתיכות הגשה (מקלות תוף, ירכיים, כנפיים ושדיים) ומגישים עם חתיכות טפטופים-לחם קלוי ספוג.
מזלפים רוטב קרם פרש מעובה מעל עוף ומקשטים בפריחת עירית קצוצה.