עוף ברביקיו, שעועית אדומה ותירס המדינה צ'אודר נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מתכון זה מכין 6 מנות עם 861 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, שעועית, עלה דפנה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 81%, המנה הזו מדהימה. נסו פלפל אדום, תירס וחמין שעועית שחורה, 365 ימי בישול איטי: לעוף בישול איטי, שעועית שחורה וחמין תירס, ו צ'אודר שרימפס אדום עם תירס עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים את האווו בסיר מרק על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את הבייקון, אם משתמשים בו. מבשלים עד פריך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1 כוס סוכר לבן
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את תפוחי האדמה, התירס, הסלרי, הבצל, הפלפל, הצ ' ילי, השום, הטימין, תיבול פירות הים ועלי הדפנה ומערבבים. מבשלים לריכוך, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את הבירה ומבשלים את הבירה בחצי, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ
4
מוסיפים את השעועית, העגבניות, העוף הגרוס, רוטב המנגל, הציר ו -2 כוסות מים. מבשלים כמה דקות לשילוב הטעמים,מצננים ומאחסנים לארוחת איפור. מחממים מחדש על אש בינונית. כשמוכנים להגשה, מקלפים, בור וקובצים את האבוקדו ומלבישים אותו במיץ הליים.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץ
אבוקדו האס מעוך קלות
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
תוספות, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
5
מניחים קוביות אבוקדו וכמה שבבי טורטיה שבורים בכל קערת מרק, מעליהם את החמין החם ומגישים.
שרדונה, סוביניון בלאן וריזלינג הם בחירה מצוינת עבור חמין. חמין יכול להפיק תועלת מלבן פריך לחיתוך המרק העשיר והקרמי-או שאתה יכול ללכת גדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשירה וחמאתית. חאווייר מונוט בורגון לס גרנדס קוטורס שרדונה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
קסבייר מונוט בורג ' ן לס גרנדס קוטורס שרדונה
יינות ממורסו מאופיינים בניחוחות וטעמים של מלון בשל, אגוזי לוז וקוסטר לימון, ונוטים להיות רחבים וטקסטוריים יותר מיינות מכפרים שכנים. הזדקנות ב 15-20% אחוז חביות אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט וניל.בורדו לבן, עם העושר, המרקם והטעמים הקלויים שלו משתלב היטב עם דגים קלים ורכיכות ויכול לאזן רטבים על בסיס שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם יותר מתאימה היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.