עוף מצופה בפרמזן עם סלט ארוגולה
עוף מצופה בפרמזן עם סלט ארוגולה נטול גלוטן,, ו ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 281 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת פרמזן, עגבניות שרי, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: פרמזן מצופה תפוחי אדמה קלויים וסלט ארוגולה, עוף פרמזן עם סלט ארוגולה ויניגרט עגבניות, ו מרק פטריות בר עם ארוגולן ואגוזי מלך ופרמזן-לחמניות משובצות בחמאת עשב.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב 2 כפיות של החרדל עם 2 כפיות של שמן זית ואת הקורנית. מתבלים את שדי העוף עם מלח ופלפל, ואז מברישים אותם עם תערובת החרדל. טפיחה 2 כפות של פרמזן על כל שד.
מעבירים את חזה העוף לסדין אפייה מעוטר.
אופים את העוף על המדף העליון של התנור במשך כ 15 דקות, או עד רק מבושל דרך ושחמה יפה.
בינתיים, בקערה בינונית, לשלב את הנותרים 1 כפית כל אחד חרדל ושמן זית; מערבבים ב 1/2 כפית מים.
מוסיפים את ארוגולה ועגבניות, מתבלים במלח ופלפל וזורקים היטב. כפית את הסלט על צלחות, העליון עם העוף ומגישים.