עוף מצופה פקאן עם ציפוי הדר עגבניות
והוא יספק כ 30 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 95 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תפוזי טבור, קרקרים, שמן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוף פקאן מצופה מעל ירקות שדה עם ויניגרט הדרים קרמל, סנאפר אדום אפוי עם ציפוי הדר עגבניות, ו שפמנון מצופה פקאן עם ירקות נבולים וצ'אטני עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף תפוזים; לחתוך מקטעים מעל קערה בינונית, הזמנת מיץ בקערה.
מערבבים 2 כפות. מיץ תפוזים ומיונז בצלחת עוגה.
מערבבים פירורי קרקר ואגוזים בצלחת העוגה השנייה. השליכו את מיץ התפוזים הנותרים; מקמו מקטעי תפוז בקערה.
לטבול עוף בתערובת מיונז, ולאחר מכן תערובת פירור, פונה באופן שווה מעיל שני הצדדים של כל שד.
חום 1 כף. שמן במחבת גדולה.
מוסיפים חצי מהעוף; מבשלים 8 עד 10 דקות. או עד חום זהוב משני הצדדים ועשה (165F), מפנה אחרי 5 דקות.
הסר עוף מחבת; בזהירות לנגב מחבת עם מגבת נייר. חזור עם שאריות שמן ועוף.
מוסיפים עגבניות ובצל לתפוזים; מערבבים קלות.