קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות5
ציון בריאות18
מגזין

עוף מרוסק ורוטב (מהפך)

עוף מרוסק ורוטב (מהפך)
עוף מרוסק ורוטב (מהפך) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 5 . מנה אחת מכילה 831 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עוף חתוך, שמן קנולה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: עוף מרוסק ורוטב, עוף חנוק ברוטב, ו עוף מרוסק ומכוסה ברוטב.

הוראות

1
לבשל אורז 2 2/3 כוסות מים לפי הוראות החבילה, השמטת חמאה ומלח; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
ב 1 גלון resealable מזון אחסון שקית פלסטיק, לערבב קמח, מלח מתובל, טימין, פפריקה ופלפל. למלא קערה בינונית עם מים. לטבול חתיכות עוף במים; לנער כדי להסיר עודף מים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
קיצור טבעיקיצור טבעי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס ריבת פטל אדום טהורה של KRAFT, מחוממת ומסוננת1/4 כוס ריבת פטל אדום טהורה של KRAFT, מחוממת ומסוננת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מניחים חצי חתיכות עוף בכל פעם בשקית עם תערובת קמח; לנער מעיל כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
קיצור טבעיקיצור טבעי
סוכר אדום גססוכר אדום גס
4
הסר עוף; מילואים הנותרים תערובת קמח בשקית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קיצור טבעיקיצור טבעי
5
ב מחבת nonstick עמוק 12 אינץ', שמן חום על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הוסף עוף; לבשל 8 עד 10 דקות, מפנה מדי פעם, עד השחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
הסר עוף מחבת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
באותו מחבת, מערבבים תערובת קמח שמורות לתוך טפטוף; לבשל על 2 דקות, ערבוב כל הזמן, עד התערובת היא חום בהיר. מערבבים סלרי, פלפל ובצל. מבשלים 4 עד 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות הם פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
קיצור טבעיקיצור טבעי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מערבבים 2 כוסות מים חמים עד מעורבב היטב. להחזיר עוף למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
חום לרתיחה. להפחית את החום נמוך; לכסות ומבשלים 40 עד 50 דקות או עד מיץ של עוף הוא ברור כאשר חתיכה עבה ביותר נחתך עד העצם (170°F עבור השדיים; 82° עבור ירכיים ומקלות תיפוף).
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
11
מגישים מעל אורז; מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל