עוף מרוסק ורוטב (מהפך)
עוף מרוסק ורוטב (מהפך) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 5 . מנה אחת מכילה 831 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עוף חתוך, שמן קנולה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: עוף מרוסק ורוטב, עוף חנוק ברוטב, ו עוף מרוסק ומכוסה ברוטב.
הוראות
לבשל אורז 2 2/3 כוסות מים לפי הוראות החבילה, השמטת חמאה ומלח; להתחמם.
ב 1 גלון resealable מזון אחסון שקית פלסטיק, לערבב קמח, מלח מתובל, טימין, פפריקה ופלפל. למלא קערה בינונית עם מים. לטבול חתיכות עוף במים; לנער כדי להסיר עודף מים.
מניחים חצי חתיכות עוף בכל פעם בשקית עם תערובת קמח; לנער מעיל כל הצדדים.
הסר עוף; מילואים הנותרים תערובת קמח בשקית.
ב מחבת nonstick עמוק 12 אינץ', שמן חום על חום בינוני.
הוסף עוף; לבשל 8 עד 10 דקות, מפנה מדי פעם, עד השחמה מכל הצדדים.
באותו מחבת, מערבבים תערובת קמח שמורות לתוך טפטוף; לבשל על 2 דקות, ערבוב כל הזמן, עד התערובת היא חום בהיר. מערבבים סלרי, פלפל ובצל. מבשלים 4 עד 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות הם פריך במכרז.
מערבבים 2 כוסות מים חמים עד מעורבב היטב. להחזיר עוף למחבת.
חום לרתיחה. להפחית את החום נמוך; לכסות ומבשלים 40 עד 50 דקות או עד מיץ של עוף הוא ברור כאשר חתיכה עבה ביותר נחתך עד העצם (170°F עבור השדיים; 82° עבור ירכיים ומקלות תיפוף).
מגישים מעל אורז; מפזרים פטרוזיליה.