עוף מרסלה
עוף מרסלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 651 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו עלי מרווה, פרושוטו, צלפים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, עוף מרסלה, ו עוף מרסלה.
הוראות
מניחים 2 עלי מרווה במרכז כל פיסת prosciutto, ולאחר מכן לעטוף כל cutlet ב prosciutto, כפי שמוצג.
שים את הקמח על צלחת ומתבלים עם הפלפל. לדלות את cutlets מוכן בקמח.
מחממים את השמן 1 כף החמאה במחבת גדולה. לאחר החמאה הוא קצף, להוסיף 4 של cutlets, בצד התפר למטה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום זהוב, כ 3 דקות לכל צד.
הוסף עוד כף חמאה למחבת וחום את הקציצות הנותרות.
מעבירים לתבנית האפייה, ואז מבשלים בתנור במשך 8 דקות. הפחת את חום המחבת לרמה בינונית-נמוכה והוסף את המרסלה. מערבבים כל הזמן, מגרד את חתיכות השחמה. מבשלים במשך 3 דקות.
מוסיפים את הצלפים והפטרוזיליה. מערבבים בחמאה הנותרת. כפית את הרוטב על העוף ומגישים עם תרד מרוסק.