קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

עוף מרסלה עם פטריות

עוף מרסלה עם פטריות
עוף Marsala עם פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 90 גרם חלבון 91 גרם של שומן, וסך הכל 1434 קלוריות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שום, marsala, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב marsala אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דביק כתום & פודינג marsala כקינוח. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עוף עם פטריות ומרסלה, עוף מרסלה עם פטריות, ו עוף עם מרסלה, עגבניות ופטריות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מלטפים את חתיכות העוף יבש עם מגבת נייר ומפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל. הגדר סיר הודו מעל 2 מבערים על חום בינוני ולהוסיף שמן קנולה. חום את העוף, העור בצד למטה הראשון, 3 עד 4 דקות, ואז לפנות חום בצד השני, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הסר מהמחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים קצת יותר שמן למחבת על חום גבוה ומוסיפים את הפטריות, שום ובצל. מתבלים במלח ומבשלים מספיק זמן כדי לקבל קצת צבע על הפטריות, 2 עד 3 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ואת הקורנית ומבשלים על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים את חתיכות העוף בחזרה לתוך העור בצד המחבת למעלה ולפזר אותם באופן שווה, דוחף אותם למטה לתוך פטריות ובצל.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את המרסלה, מגרדים את החלקים החומים מתחתית המחבת, ומוסיפים את מרק העוף.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מניחים את כל המחבת בתנור ומבשלים עד צמרות העוף הן חום זהוב, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
השתמש מלקחיים כדי להסיר את העוף מהמחבת ולהעביר על מגש הגשה ולשמור חם. הגדר את מחבת הצלייה בחזרה על המבער בחום גבוה. מביאים את התוכן לרתיחה ומבשלים את הנוזל עד שהוא מופחת והטעמים מרוכזים, 3 עד 4 דקות. כבה את החום, להוסיף את קוביות החמאה ומערבבים בעדינות כדי להמיס את החמאה באופן שווה. זה יהיה לעבות את רוטב marsala ולתת לו טעם עשיר. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
מוסיפים את לסחוט מיץ הלימון ומקפלים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
9
יוצקים את העוף ומגישים עם שרדונה.
מרכיבים שתצטרך
שרדונהשרדונה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות