עוף Marsala עם פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 90 גרם חלבון 91 גרם של שומן, וסך הכל 1434 קלוריות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שום, marsala, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב marsala אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דביק כתום & פודינג marsala כקינוח. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עוף עם פטריות ומרסלה, עוף מרסלה עם פטריות, ו עוף עם מרסלה, עגבניות ופטריות.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מלטפים את חתיכות העוף יבש עם מגבת נייר ומפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל. הגדר סיר הודו מעל 2 מבערים על חום בינוני ולהוסיף שמן קנולה. חום את העוף, העור בצד למטה הראשון, 3 עד 4 דקות, ואז לפנות חום בצד השני, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
קונכיות קנלוני
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
כרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר מהמחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים קצת יותר שמן למחבת על חום גבוה ומוסיפים את הפטריות, שום ובצל. מתבלים במלח ומבשלים מספיק זמן כדי לקבל קצת צבע על הפטריות, 2 עד 3 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ואת הקורנית ומבשלים על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים את חתיכות העוף בחזרה לתוך העור בצד המחבת למעלה ולפזר אותם באופן שווה, דוחף אותם למטה לתוך פטריות ובצל.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את המרסלה, מגרדים את החלקים החומים מתחתית המחבת, ומוסיפים את מרק העוף.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים את כל המחבת בתנור ומבשלים עד צמרות העוף הן חום זהוב, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
השתמש מלקחיים כדי להסיר את העוף מהמחבת ולהעביר על מגש הגשה ולשמור חם. הגדר את מחבת הצלייה בחזרה על המבער בחום גבוה. מביאים את התוכן לרתיחה ומבשלים את הנוזל עד שהוא מופחת והטעמים מרוכזים, 3 עד 4 דקות. כבה את החום, להוסיף את קוביות החמאה ומערבבים בעדינות כדי להמיס את החמאה באופן שווה. זה יהיה לעבות את רוטב marsala ולתת לו טעם עשיר. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
מוסיפים את לסחוט מיץ הלימון ומקפלים את הפטרוזיליה.