עוף משמש
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: לחמניות פקאן משמש עם חמאת דבש משמש, חמאת משמש לקוור-מילוי משמש לאוזני המנטשן, ו חמאת משמש לקוור-מילוי משמש לאוזני המנטשן.
הוראות
מניחים עוף בשכבה אחת במחבת רדודה.
אופים 20 דקות., לאחר 10 דקות. בינתיים, מערבבים ריבה, רוטב וחרדל עד מעורבב היטב. שמור 1 כף. תערובת ריבה לערבוב עם קינואה מבושל.
מברשת עוף עם תערובת ריבה הנותרים; אופים 20 דקות. or until done (165F). בינתיים, שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים ירקות; מבשלים 3 עד 5 דקות. או עד פריך במכרז.
מוסיפים מרק וקינואה; מערבבים. מביאים לרתיחה; מבשלים על חום בינוני-נמוך 12 עד 15 דקות. או עד הנוזל נספג, הוספת משמשים עבור האחרון 5 דקות.
הסר מהחום. מערבבים בתערובת ריבה שמורה.
מגישים עוף עם תערובת קינואה.