עוף נאצ'ו פיצה
המתכון עוף נאצ'ו פיצה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 35 דקות. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1644 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 83 גרם של שומן כל אחד. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך חסה, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 83%. נסו פיצה נאצ'ו, פיצה נאצ'ו, ו פיצה נאצ'ו בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
שלב 1 קמח כוס, קמח תירס, שמרים התגלגלו ומלח בקערה גדולה.
להוסיף מים חמים מאוד ושמן; לערבב עד היטב מעורבב, על 1 דקה. בהדרגה להוסיף מספיק קמח שנותר לעשות בצק רך. הבצק צריך ליצור כדור ויהיה דביק מעט. ללוש* * על משטח משוריין, הוספת קמח נוסף במידת הצורך, עד חלקה אלסטית, כ 4 דקות. לכסות ולתת לנוח על משטח מקומח תוך הכנת תוספות. (אם שימוש מהיר
עלייה שמרים, לתת לבצק לנוח בשלב זה לפחות 10 דקות.)
מערבבים עוף, גבינה תהליך, עגבניות חתוכות לקוביות וצ 'ילי, 1 צ' יפס טורטייה כוס כתוש ו 1/3 כוס סלסה בקערת ערבוב בינונית.
מגלגלים בצק למעגל 12 אינץ'; מניחים במחבת פיצה משומנת; מפזרים קמח תירס נוסף, אם תרצה בכך. לחלופין, לטפוח בצק בידיים משוריינות, לחיצה בעדינות למלא מחבת פיצה משומנת או תבנית אפייה. טופס שפה על ידי צובט את קצה הבצק; משטח זין עם מזלג.
מורחים תערובת עוף באופן שווה על פני הקרום.
אופים על מדף התנור הנמוך ביותר 12 עד 15 דקות עד שהמרכז מוגדר והקרום הוא חום זהוב.
למעלה עם שבבי הנותרים סלסה, חסה ושמנת חמוצה.