קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

עוף סומבררו

עוף סומבררו
גשו לסופר וקנו רצועות בייקון, עגבניות, חצאי חזה עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . עם כפית נסו עוגת סומבררו, התפשטות סומבררו, ו סומבררו ורוד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטגנים רצועות בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך. שמירה על הבייקון ואת טפטוף במחבת, להוסיף את פלפל, בצל, וחצי כוסברה. מערבבים ומבשלים 1 דקה. מתבלים את העוף עם אבקת שום ותיבול פהיטה ומערבבים לתוך המחבת. לבשל תערובת עד עוף הוא כבר לא ורוד באמצע, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול פהיטהתיבול פהיטה
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מחבת מחום ומפזרים את הכוסברה הנותרת, העגבניה וגבינת ג ' ק מונטריי על גבי תערובת העוף. לכסות ולתת לשבת עד גבינה נמסה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות