עוף סומבררו
גשו לסופר וקנו רצועות בייקון, עגבניות, חצאי חזה עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . עם כפית נסו עוגת סומבררו, התפשטות סומבררו, ו סומבררו ורוד (מתכונים דומים).
הוראות
מטגנים רצועות בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך. שמירה על הבייקון ואת טפטוף במחבת, להוסיף את פלפל, בצל, וחצי כוסברה. מערבבים ומבשלים 1 דקה. מתבלים את העוף עם אבקת שום ותיבול פהיטה ומערבבים לתוך המחבת. לבשל תערובת עד עוף הוא כבר לא ורוד באמצע, על 20 דקות.
הסר מחבת מחום ומפזרים את הכוסברה הנותרת, העגבניה וגבינת ג ' ק מונטריי על גבי תערובת העוף. לכסות ולתת לשבת עד גבינה נמסה, על 3 דקות.