קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 7 דק.
מנות2
ציון בריאות37
מגזין

עוף סיני עם חמישה תבלינים עם כרוב אדום וגרטן תפוחי אדמה

עוף סיני עם חמישה תבלינים עם כרוב אדום וגרטן תפוחי אדמה
עוף סיני עם חמישה תבלינים עם כרוב אדום וגרטן תפוחי אדמה הוא מנה עיקרית המגישה 2. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 1300 קלוריות, 59 גרם חלבון, ו 82 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 7 דקות. לכו לחנות ואספו אבקת חמישה תבלינים, בצל, חמאה ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 69%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אכלו בשמונה דולר: ניוקי וגרטן כרוב אדום, גראטן כרוב ותפוחי אדמה, ו גראטן תפוחי אדמה וכרוב.

הוראות

1
ציוד מיוחד: 2 (3 אונקיות) רמקינים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
זורקים את 6 המרכיבים הראשונים יחד בקערה, מוודאים שפרוסות תפוחי האדמה מכוסות באופן שווה בתערובת. מרססים 2 רמקינים בתרסיס בישול ולוחצים בעדינות חופן מתפוחי האדמה לכל אחד מהם. מסדרים את הרמקינים על תבנית גיליון וממלאים כל כוס 3/4 מהדרך בתערובת השמנת ומכסים את החלק העליון בנייר כסף. החלק את התבנית לתנור ובשל עד שתפוחי האדמה מבושלים, בערך 30 עד 45 דקות.*
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מסירים את נייר הכסף, מוסיפים 2 כפות מהגבינה שנותרה לכל רמקין ומבשלים עד שהגבינה מבעבעת, כ -4 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מוציאים את הגרטינים מהתנור ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
כרוב: במחבת בינונית, על אש בינונית, מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד שהוא פריך, כ -5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוציאים את הבייקון לצלחת ומשאירים 3 עד 4 כפות מהשומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את הבצל ומקפיצים 5 עד 7 דקות על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את הכרוב, הסוכר, המלח והפלפל השחור וממשיכים לבשל 6 עד 8 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ל-1 אננסל-1 אננס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
8
מוסיפים את היין האדום, זורקים את החומרים ומבשלים מכוסה במכסה עד שהנוזל התאדה כמעט לחלוטין, בערך 8 עד 12 דקות. מערבבים פנימה את החומץ הבלסמי ומבשלים עד שהוא כמעט התאדה, בערך 1 עד 3 דקות. מכבים את האש ומוסיפים את הבייקון השמור.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1
שלב את 5 המרכיבים הראשונים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את חזה העוף, זורקים לציפוי במרינדה ומאפשרים להם לשבת 10 עד 15 דקות. במחבת מטגנת על אש בינונית מוסיפים את חזה העוף ומבשלים 4 עד 5 דקות בצד המופע ו -6 דקות בצד השני, או עד לבישול.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוציאים את העוף לקרש חיתוך ומעליהם כל חזה 1 כף חמאה. מכסים בנייר כסף, מאפשרים להם לנוח 5 דקות ואז פורסים לאורכם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
להגשה: שמים חלק מהכרוב במרכז כל מנה. מסדרים את העוף, על גבי הכרוב. העבירו סכין לאורך החלק הפנימי של כל רמקין, כדי לשחרר, והפכו אותם על הצלחות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)אבקת חמש תבלין סיניתאבקת חמש תבלין סינית6רצועותבייקון, קצוץבייקון, קצוץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)11 קילו קישואים,נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2(יכול להיות או להרחיק)טימין מיובש או 2 כפות עלי טימין טריים קצוציםטימין מיובש או 2 כפות עלי טימין טריים קצוצים11 קילו קישואים,גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר או גרוייר, בתוספת 4 כפות לציפוי, מחולקפרמזן מגורר או גרוייר, בתוספת 4 כפות לציפוי, מחולק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2עד 3 תפוחי אדמה איידהו, קלופים ופרוסים בעובי 1/16 אינץ ' על מנדולינהעד 3 תפוחי אדמה איידהו, קלופים ופרוסים בעובי 1/16 אינץ ' על מנדולינה11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ספרדי קצוץ, בערך 1 בצל גדולבצל ספרדי קצוץ, בערך 1 בצל גדול11 קילו קישואים,פלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכרוב אדום קצוץ, בערך 1/2 ראשכרוב אדום קצוץ, בערך 1/2 ראש1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חזה עוף, ללא עצמות וללא עורחזה עוף, ללא עצמות וללא עור1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2(חוֹרֶף)חמאה, ללא מלחחמאה, ללא מלח

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

ריזלינג, גוורצטרמינר וצ ' נין בלאן הם בחירה מצוינת עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את הבחירה של שרה יקב אמבר פולס ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
יקב אמבר פולס הבחירה של שרה ריזלינג
יקב אמבר פולס הבחירה של שרה ריזלינג
לריזלינג הארומטי החצי-מתוק הזה יש זר "דבש" מובהק. מאוזן לחלוטין, יין זה יש טעימות הערות של פירות בשלים בחזית וגימור אור מתמשך.