עוף סיני עם חמישה תבלינים עם כרוב אדום וגרטן תפוחי אדמה
עוף סיני עם חמישה תבלינים עם כרוב אדום וגרטן תפוחי אדמה הוא מנה עיקרית המגישה 2. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 1300 קלוריות, 59 גרם חלבון, ו 82 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 7 דקות. לכו לחנות ואספו אבקת חמישה תבלינים, בצל, חמאה ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 69%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אכלו בשמונה דולר: ניוקי וגרטן כרוב אדום, גראטן כרוב ותפוחי אדמה, ו גראטן תפוחי אדמה וכרוב.
הוראות
1
ציוד מיוחד: 2 (3 אונקיות) רמקינים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
זורקים את 6 המרכיבים הראשונים יחד בקערה, מוודאים שפרוסות תפוחי האדמה מכוסות באופן שווה בתערובת. מרססים 2 רמקינים בתרסיס בישול ולוחצים בעדינות חופן מתפוחי האדמה לכל אחד מהם. מסדרים את הרמקינים על תבנית גיליון וממלאים כל כוס 3/4 מהדרך בתערובת השמנת ומכסים את החלק העליון בנייר כסף. החלק את התבנית לתנור ובשל עד שתפוחי האדמה מבושלים, בערך 30 עד 45 דקות.*
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מסירים את נייר הכסף, מוסיפים 2 כפות מהגבינה שנותרה לכל רמקין ומבשלים עד שהגבינה מבעבעת, כ -4 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מוציאים את הגרטינים מהתנור ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
כרוב: במחבת בינונית, על אש בינונית, מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד שהוא פריך, כ -5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוציאים את הבייקון לצלחת ומשאירים 3 עד 4 כפות מהשומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את הבצל ומקפיצים 5 עד 7 דקות על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את הכרוב, הסוכר, המלח והפלפל השחור וממשיכים לבשל 6 עד 8 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ל-1 אננס
20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוק
8
מוסיפים את היין האדום, זורקים את החומרים ומבשלים מכוסה במכסה עד שהנוזל התאדה כמעט לחלוטין, בערך 8 עד 12 דקות. מערבבים פנימה את החומץ הבלסמי ומבשלים עד שהוא כמעט התאדה, בערך 1 עד 3 דקות. מכבים את האש ומוסיפים את הבייקון השמור.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
אבקת זרעי אהבה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1
שלב את 5 המרכיבים הראשונים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את חזה העוף, זורקים לציפוי במרינדה ומאפשרים להם לשבת 10 עד 15 דקות. במחבת מטגנת על אש בינונית מוסיפים את חזה העוף ומבשלים 4 עד 5 דקות בצד המופע ו -6 דקות בצד השני, או עד לבישול.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
תלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוציאים את העוף לקרש חיתוך ומעליהם כל חזה 1 כף חמאה. מכסים בנייר כסף, מאפשרים להם לנוח 5 דקות ואז פורסים לאורכם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
להגשה: שמים חלק מהכרוב במרכז כל מנה. מסדרים את העוף, על גבי הכרוב. העבירו סכין לאורך החלק הפנימי של כל רמקין, כדי לשחרר, והפכו אותם על הצלחות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
ריזלינג, גוורצטרמינר וצ ' נין בלאן הם בחירה מצוינת עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את הבחירה של שרה יקב אמבר פולס ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
יקב אמבר פולס הבחירה של שרה ריזלינג
לריזלינג הארומטי החצי-מתוק הזה יש זר "דבש" מובהק. מאוזן לחלוטין, יין זה יש טעימות הערות של פירות בשלים בחזית וגימור אור מתמשך.