עוף סנטה פה
עוף סנטה פה דורש בסביבה 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 505 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. גשו לסופר וקנו פלפל, תירס, שעועית פינטו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סנטה פה NM: Jalapeno Margarita {} & Hotel Santa Fe, עוף סנטה פה, ו עוף סנטה פה (מתכונים דומים).
הוראות
לקרוע 4 (12-x 18 אינץ') רדיד גיליונות.
מניחים 1 חזה עוף במרכז כל גיליון נייר.
מערבבים יחד פלפלים, שעועית, תירס, ותיבול פהיטה, וכף באופן שווה על גבי עוף.
להעלות 2 צדדים של כל גיליון נייר, לקפל כפול עם כ 1 אינץ ' רחב קפלים. קיפול כפול לכל קצה כדי ליצור חבילה, משאיר מקום למחזור חום בתוך החבילה.
מניחים מנות על תבנית אפייה.
אופים ב 450 במשך 22 דקות או עד העוף נעשה. פתח חבילות נייר כסף בזהירות, המאפשר קיטור לברוח.
מגישים מעל חסה על צלחות שירות בודדות עם תוספות הרצוי.