עוף ספרדי עם אורז לימון חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף ספרדי עם אורז לימון חריף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 796 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פלפלים, גרידת לימון, אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו עוף ליים חריף עם אורז בסגנון ספרדי, אורז ספרדי חריף, ו אורז זעפרן ספרדי חריף (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בשקית גדולה zip-top, מערבבים יחד את הקמח, פפריקה, אבקת שום וקצת מלח ופלפל.
מוסיפים את העוף וזורקים למעיל לחלוטין.
בסיר גדול מעל חום בינוני, מחממים את שמן קנולה.
מוסיפים את העוף והחום מכל הצדדים, 3 עד 4 דקות לכל צד. בעוד העוף מתבשל, לבישול איטי מוסיפים את העגבניות, הפלפלים והבצל. למעלה עם ירכיים עוף.
באותו מחבת המשמשת להשחים את העוף, מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב כדי לגרד כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
יוצקים מעל העוף בבישול האיטי. מבשלים על נמוך במשך 4 שעות, או עד העוף הוא רך מאוד.
בסיר בינוני, לשלב 2 כוסות מים, האורז, פתיתי פלפל אדומים, גרידת לימון, מיץ של חצי לימון וקמצוץ של מלח. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים, מכוסה, עד שהאורז רך וספג את כל הנוזל.
כדי להגיש, כפית את האורז על מגש עמוק ומצקת את העוף והירקות הספרדיים מעל.
מקשטים עם הזיתים וסוחטים את מיץ הלימון שנותר. להזמין 2 ירכיים עוף ו 1 כוס הירקות למתכון עגול 2-פיתה ערימה על עם רוטב יוגורט פיקנטי.