עוף ספרדי עם אורז לימון חריף
המתכון עוף ספרדי עם אורז לימון פיקנטי מוכן בתוך כ 4 שעות ו 30 דקות והוא בהחלט מרהיב חלב חינם אפשרות לאוהבי האוכל האירופי. מתכון זה מכין 4 מנות עם 796 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 74 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. צאו לחנות והרימו מלח ופלפל, שמן קנולן, גרידת לימון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זה עובד טוב כמנה עיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מרהיב של 88%. נסו עוף ספרדי עם אורז לימון חריף, עוף ליים פיקנטי עם אורז בסגנון ספרדי, ו אורז ספרדי פיקנטי (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בשקית רוכסן גדולה מערבבים יחד את הקמח, הפפריקה, אבקת השום ומעט מלח ופלפל.
מוסיפים את העוף וזורקים לציפוי לחלוטין.
בסיר גדול על אש בינונית מחממים את שמן הקנולה.
מוסיפים את העוף ומשחימים מכל הצדדים, 3 עד 4 דקות לכל צד. בזמן שהעוף מתבשל, מוסיפים את העגבניות, הפלפלים והבצל לסיר איטי. למעלה עם ירכי העוף.
באותה מחבת המשמשת להשחמת העוף, מוסיף את רסק העגבניות ומבשל במשך דקה 1, תוך בחישה מתמדת.
מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב כדי לגרד חתיכות שחומות מתחתית התבנית.
יוצקים מעל העוף בסיר האיטי. מבשלים על נמוך במשך 4 שעות, או עד שהעוף רך במיוחד.
בסיר בינוני שלבו 2 כוסות מים, האורז, פתיתי הפלפל האדום, גרידת הלימון, מיץ מחצי הלימון וקורט מלח. מביאים לרתיחה, מצמצמים לרתיחה ומבשלים, מכוסה, עד שהאורז רך וספג את כל הנוזלים.
להגשה, כף את האורז על מגש עמוק - צדדי ומצקת את העוף והירקות הספרדיים מעל.
מקשטים בזיתים וסוחטים מעל מיץ הלימון שנותר. שמור 2 ירכי עוף 1 כוס הירקות לסיבוב 2 מתכון-ערימת פיתה על עם רוטב יוגורט פיקנטי.
יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache
ספרדית עובדת ממש טוב עם טמפרניו, אלברינו וגרנאש. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדית, למה לא בצע את הכלל'מה גדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי נוויטו ליין לבן וגרנצ ' אן וטמפרניו לאדום.
![צבע דובדבן שחור עמוק עם ניחוחות של פלפל לבן ופירות שחורים. בהיר ונועז על החיך בגימור שווה בעל מבנה ותבלינים טובים.]()
צבע דובדבן שחור עמוק עם ניחוחות של פלפל לבן ופירות שחורים. בהיר ונועז על החיך בגימור שווה בעל מבנה ותבלינים טובים.
Deep black cherry color with aromas of white pepper and black fruits. Bright and bold on the palate with an equal finish that has good structure and spice.