עוף עם ארטישוק וגבינת עיזים
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? עוף עם ארטישוקים וגבינת עזים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 33 אוהדים. לך לחנות ותביא גבינת עיזים, ציר עוף, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: חזה עוף ממולא בארטישוקים, לימון וגבינת עיזים, סלט עוף ברי חיטה עם ארטישוק, אספרגוס וגבינה עיזים שמנת, ו סלט Cavatelli עם ארטישוק וגבינת עיזים.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני ומבשלים חצאי חזה עוף עד להשחמה משני הצדדים, 5 עד 8 דקות לכל צד.
יוצקים במלאי עוף, לבבות ארטישוק, בצל פנינה, טימין, מלח, פלפל שחור ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד המניה מצטמצמת בצל וארטישוקים רכים, כ 45 דקות; להפוך חזה עוף במחבת לאחר 20 דקות.
מניחים פרוסת גבינת עיזים על כל חזה עוף; מכסים מחבת ולתת גבינת עיזים להמס.
מניחים חזה עוף על מגש הגשה. כף על 3 כפות נוזלי מחבת לתוך קערה קטנה לטאטא בקורנפלור עד חלקה; מערבבים תערובת קורנפלור למחבת ומבשלים עד הרוטב התעבה, על 1 דקה.
מגישים רוטב פאן עם חזה עוף.