עוף עם טרגון ויין לבן
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך עוף, חמאה, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. וזה די טוב. נסו עוף ברוטב שמנת טרגון יין לבן, דיווה מקומית של פאן קלוי דקר עם יין לבן & טרגון, ו עוף עם יין אדום וטרגון (מתכונים דומים).
הוראות
לתרנגולת: בתנור הולנדי או בסיר גדול, מחממים את השמן על חום גבוה. מתבלים את העוף במלח ופלפל, לפי הטעם והאבק בקמח. לבשל את העוף, הופך מדי פעם, עד חום מכל הצדדים, על 8 דקות.
מחממים את אותו מחבת המשמש את העוף מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל והשום ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, על 5 דקות. תגביר את החום לגבוה.
מוסיפים את היין ומגרדים את החתיכות החומות שנצמדות לתחתית המחבת בכפית עץ. תחזיר את חתיכות העוף למחבת.
להוסיף 3 כוסות של מרק עוף ו 1/2 כוס טרגון ולהביא את התערובת לרתיחה. מקטינים את החום לרתיחה, מכסים את המחבת ומבשלים, הופכים את חתיכות העוף כל 10 דקות, עד מבושל דרך, על 30 דקות בסך הכל עבור השדיים והכנפיים ו 40 דקות בסך הכל עבור הרגליים והירכיים.
מעבירים את העוף למגש ואוהל רופף עם נייר בזמן סיום הרוטב.
כדי לסיים את הרוטב: בקערה קטנה, מערבבים יחד את מרק העוף והקמח 1/3 כוס הנותרים.
לטאטא את תערובת הקמח לתוך הרוטב עד חלקה. להביא את הרוטב לרתיחה ומבשל, חשוף, עד מעובה, על 8 עד 10 דקות. מערבבים בחמאה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מגישים את הרוטב על העוף ומקשטים עם 2 כפות הנותרים של טרגון.