סלט קצוץ איטלקי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 600 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. אם יש לך דבש, חומץ יין, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: סלט קצוץ איטלקי, סלט איטלקי קצוץ, ו סלט קצוץ איטלקי.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
1
מניחים את החומץ, דבש, תיבול איטלקי, שום וקצת מלח ופלפל בבלנדר או מעבד מזון. בעוד המכונה פועלת, לאט לטפטף את שמן הזית עד ההלבשה משולב emulsified. התאם את התיבול במידת הצורך, או להוסיף עוד שמן אם אתה רוצה את זה פחות חומצי.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
מלח ופלפל
שמן זית
תיבול
חומץ
שום
דבש
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
1
להוציא את הבייקון בשורות על תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
2
מניחים בתנור על המדף העליון ומבשלים עד פריך, 10 עד 15 דקות. ברגע שזה נחמד ופריך, לקצוץ אותו לסלט שלך.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
בקערה גדולה, לשלב את הבייקון, פסטה, gorgonzola, רומיין, כרוב, קרחון, עגבניות ובצל אדום.
מרכיבים שתצטרך
Gorgonzola
בצל אדום
עגבנייה
כרוב
רומיין
בייקון
פסטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מוסיפים את התחבושת וזורקים יחד עד שהכל מצופה היטב. לטעום ולהתאים את התיבול.