קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות11
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט קצוץ איטלקי

סלט קצוץ איטלקי
סלט קצוץ איטלקי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 600 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. אם יש לך דבש, חומץ יין, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: סלט קצוץ איטלקי, סלט איטלקי קצוץ, ו סלט קצוץ איטלקי.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
1
מניחים את החומץ, דבש, תיבול איטלקי, שום וקצת מלח ופלפל בבלנדר או מעבד מזון. בעוד המכונה פועלת, לאט לטפטף את שמן הזית עד ההלבשה משולב emulsified. התאם את התיבול במידת הצורך, או להוסיף עוד שמן אם אתה רוצה את זה פחות חומצי.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
תיבולתיבול
חומץחומץ
שוםשום
דבשדבש
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
1
להוציא את הבייקון בשורות על תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
מניחים בתנור על המדף העליון ומבשלים עד פריך, 10 עד 15 דקות. ברגע שזה נחמד ופריך, לקצוץ אותו לסלט שלך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בקערה גדולה, לשלב את הבייקון, פסטה, gorgonzola, רומיין, כרוב, קרחון, עגבניות ובצל אדום.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
בצל אדוםבצל אדום
עגבנייהעגבנייה
כרובכרוב
רומייןרומיין
בייקוןבייקון
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים את התחבושת וזורקים יחד עד שהכל מצופה היטב. לטעום ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול