קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

עוף עם טרגון ויין לבן

עוף עם טרגון ויין לבן
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך עוף, חמאה, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. וזה די טוב. נסו עוף ברוטב שמנת טרגון יין לבן, דיווה מקומית של פאן קלוי דקר עם יין לבן & טרגון, ו עוף עם יין אדום וטרגון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לתרנגולת: בתנור הולנדי או בסיר גדול, מחממים את השמן על חום גבוה. מתבלים את העוף במלח ופלפל, לפי הטעם והאבק בקמח. לבשל את העוף, הופך מדי פעם, עד חום מכל הצדדים, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר את העוף ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
1
מחממים את אותו מחבת המשמש את העוף מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הבצל והשום ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, על 5 דקות. תגביר את החום לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שוםשום
בצלבצל
3
מוסיפים את היין ומגרדים את החתיכות החומות שנצמדות לתחתית המחבת בכפית עץ. תחזיר את חתיכות העוף למחבת.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
4
להוסיף 3 כוסות של מרק עוף ו 1/2 כוס טרגון ולהביא את התערובת לרתיחה. מקטינים את החום לרתיחה, מכסים את המחבת ומבשלים, הופכים את חתיכות העוף כל 10 דקות, עד מבושל דרך, על 30 דקות בסך הכל עבור השדיים והכנפיים ו 40 דקות בסך הכל עבור הרגליים והירכיים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
מרק עוףמרק עוף
טרגוןטרגון
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מעבירים את העוף למגש ואוהל רופף עם נייר בזמן סיום הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
כדי לסיים את הרוטב: בקערה קטנה, מערבבים יחד את מרק העוף והקמח 1/3 כוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
לטאטא את תערובת הקמח לתוך הרוטב עד חלקה. להביא את הרוטב לרתיחה ומבשל, חשוף, עד מעובה, על 8 עד 10 דקות. מערבבים בחמאה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
מגישים את הרוטב על העוף ומקשטים עם 2 כפות הנותרים של טרגון.
מרכיבים שתצטרך
טרגוןטרגון
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב