לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך עוף, חמאה, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. וזה די טוב. נסו עוף ברוטב שמנת טרגון יין לבן, דיווה מקומית של פאן קלוי דקר עם יין לבן & טרגון, ו עוף עם יין אדום וטרגון (מתכונים דומים).
הוראות
1
לתרנגולת: בתנור הולנדי או בסיר גדול, מחממים את השמן על חום גבוה. מתבלים את העוף במלח ופלפל, לפי הטעם והאבק בקמח. לבשל את העוף, הופך מדי פעם, עד חום מכל הצדדים, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עוף שלם
קמח לכל מטרה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מחבת רוטב
2
הסר את העוף ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
1
מחממים את אותו מחבת המשמש את העוף מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הבצל והשום ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, על 5 דקות. תגביר את החום לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שום
בצל
3
מוסיפים את היין ומגרדים את החתיכות החומות שנצמדות לתחתית המחבת בכפית עץ. תחזיר את חתיכות העוף למחבת.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
יין
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
4
להוסיף 3 כוסות של מרק עוף ו 1/2 כוס טרגון ולהביא את התערובת לרתיחה. מקטינים את החום לרתיחה, מכסים את המחבת ומבשלים, הופכים את חתיכות העוף כל 10 דקות, עד מבושל דרך, על 30 דקות בסך הכל עבור השדיים והכנפיים ו 40 דקות בסך הכל עבור הרגליים והירכיים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
מרק עוף
טרגון
כנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מעבירים את העוף למגש ואוהל רופף עם נייר בזמן סיום הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
רוטב
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
6
כדי לסיים את הרוטב: בקערה קטנה, מערבבים יחד את מרק העוף והקמח 1/3 כוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
קמח לכל מטרה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
לטאטא את תערובת הקמח לתוך הרוטב עד חלקה. להביא את הרוטב לרתיחה ומבשל, חשוף, עד מעובה, על 8 עד 10 דקות. מערבבים בחמאה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חמאה
קמח לכל מטרה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
מגישים את הרוטב על העוף ומקשטים עם 2 כפות הנותרים של טרגון.