אם יש לכם עור, מים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כרוב קריאולי, כרוב קריאולי, ו כרוב מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים עוף עם מלח 1/4 פלפל כפית. מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הוסף עוף, ומבשל 3 עד 5 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
הסר עוף מחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להוסיף כרוב הנותרים 6 מרכיבים למחבת; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים עוף על תערובת כרוב. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד העוף נעשה כרוב הוא רך, ערבוב מדי פעם.