עוף עם לימון, אורגנו, גבינת פטה
עוף עם לימון, אורגנו, גבינת פטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 823 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. גשו לסופר וקנו מלח, שמן זית, גבינת פטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוף עם לימון, אורגנו וגבינת פטה, סטייק טלה אורגנו עם לימון, שמן זית ומחית גבינת פטה, ו פטה לימון עוף עם אורגנו.
הוראות
מעיל את העוף עם השמן; לסדר את החלקים, עור בצד למעלה, במחבת צלייה גדולה.
מפזרים את העוף עם אורגנו, מיץ לימון, מלח ופלפל. מעל כל חתיכת עוף עם חתיכת חמאה.
מבשלים את העוף עד השדיים נעשים רק, כ -30 דקות.
הסר את השדיים ולהמשיך לבשל את הרגליים עד הסוף, על 5 דקות יותר.
הסר את מחבת הצלייה מהתנור; להחזיר את השדיים למחבת. למעלה חתיכות עוף עם גבינת פטה. לחץ על כל גבינה שמתגלגלת לתוך המחבת בחזרה על העוף. תרטיב את העוף עם מיצי הפאן.
תחמם את המטגן. לצלות את העוף עד חום זהוב, על 2 דקות.
הצעות תפריט: לאזן את המשיכות של לימון פטה עם תוספת קלה כגון אורזו השליך עם קצת שמן זית או קישואים מרוסק.
המלצת יין: זה מאכל יווני בטעם ילך יפה עם מספר יינות אדומים כפריים, מתובלים. נסה למצוא בקבוק מהאי היווני פארוס או סנטוריני. חלופה אחרת תהיה יין המבוסס על סירה, כגון Crozes-Hermitage מעמק צפון Rhne בצרפת.