קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

עוף עם עגבניות צלויות איטיות וגרגרי גבינה

עוף עם עגבניות צלויות איטיות וגרגרי גבינה
מתכון עוף עם עגבניות קלויות איטי גריסים גבינה מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה 676 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, גרגרי גבינה שמנת, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו כיריים איטיים עם בייקון, עוף אפוי בתנור ועגבניות צלויות באיטיות על באגט, ו ארוחות ערב פשוטות: שרימפס מעושן ודגנים עם עגבניות שרי קלויות וגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
על תבנית אפייה מעוטרת, לזרוק את העגבניות עם 2 כפות של השמן מתבלים עם מלח ופלפל. להפוך את הצד לחתוך עגבניות לפזר את רוזמרין סביב; אופים על המדף התחתון של התנור במשך 1 שעה ו 15 דקות, או עד רך מאוד ומתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
בואו מגניב, אז להשליך את העורות.
4
בינתיים, במחבת קלייה, לשפשף את העוף בכל רחבי עם 1 כף של שמן העונה עם מלח ופלפל. פזר את פלחי הבצל סביב העוף, טפטוף עם 1 כף הנותרים של שמן ועונה עם מלח ופלפל. צולים את העוף והבצל בשליש העליון של התנור במשך 1 שעה ו -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הגדל את טמפרטורת התנור ל-45
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוסיפים את היין למחבת וצולים את העוף במשך כ -20 דקות יותר, עד הבצל משחימים היטב והעוף הוא זהוב ומיצי החלל לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
יוצקים את מיצי החלל למחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
להעביר את העוף והבצל למגש; לתת את שאר העוף במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
הגדר את המחבת צלייה מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף 4 של חצאי העגבניות ו 1/2 כוס מים. מבשלים, מגרד את כל חתיכות משחימים ומועך את העגבניות, עד מופחת בשליש. מסננים את jus לסיר ומתבלים במלח ופלפל. לגלף את העוף ומגישים עם עגבניות, בצל, עגבניות jus וגרגרי גבינה שמנת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. קארטהאוסרהוף קארטהאוסרהופברג ריזלינג קבינט עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
קארטהאוסרהוף קארטהאוסרהופברג ריזלינג קאבינט
קארטהאוסרהוף קארטהאוסרהופברג ריזלינג קאבינט
ניחוח משהו שמרים, טרי מאוד עם מבטא מובהק של פירות אדומים, במיוחד פטל. ארון ריקודים קלאסי, קל עם גימור מינרלי בסדר.