עוף עם פורט ותאנים
עוף עם נמל ותאנים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 64 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 893 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, מלח, תאנים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. נסו עוף מטוגן עם תאנים ורוטב פורט, ברווז עם תאנים ונמל, ו Gorgonzola Dolce עם תאנים ופורט (מתכונים דומים).
הוראות
לנקב כל תאנה שלוש או ארבע פעמים עם סכין קילוף. בסיר נירוסטה קטן, לשלב את התאנים, מים, 2/3 כוס נמל, ואת גרידת לימון. מביאים לרתיחה ומבשלים, מכוסה, עד רך, על 30 דקות. בטל את ההתלהבות ושמור את הנוזל הלא חוקי.
בינתיים, מעיל את העוף עם השמן ולסדר את החתיכות, צד העור למעלה, במחבת צלייה גדולה.
מפזרים את העוף עם הנותרים 1 כף פורט ועונה עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. מעל כל חתיכת עוף עם חתיכת חמאה. לבשל עד השדיים נעשים רק, כ -30 דקות.
הסר את השדיים ולהמשיך לבשל את הרגליים עד הסוף, על 5 דקות יותר.
הסר את מחבת הצלייה מהתנור; להחזיר את השדיים למחבת.
תחמם את המטגן. לצלות את העוף עד העור הוא חום זהוב, על 2 דקות.
יוצקים את השומן מהמחבת הצלייה. הגדר את המחבת מעל חום מתון ולהוסיף את הנוזל ציד תאנים. מביאים לרתיחה, מגרדים את תחתית המחבת כדי להוציא כל חתיכות חומות. מרתיחים עד מופחת כ 1/4 כוס, על 4 דקות.
מוסיף את התאנים, כל מיצים שהצטברו מהעוף, וקמצוץ כל מלח ופלפל. כפית את הרוטב על העוף.
תפריט הצעה: ירקות ירוקים, כגון ברוקולי מאודה, עושה צלחת בצד מהירה וקלה.
המלצת יין: יין אדום פורטוגזי כגון דו, המשלב מרקם רך עם טעם מלא, הוא התאמה גיאוגרפית. הרוטב המלוח גם ילך יפה עם קברנה סוביניון פירותי או מרלו מקליפורניה או אוסטרליה.