עוף עם פיקילוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף עם פיקילוס. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 74 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 1002 קלוריות. אם יש לכם עוף, בצל, פלפלים piquillo, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Pimientos Piquillos Rellenos De Bacalao, Queso Manchego con Aceitunas y Piquillos, ו פורל מנוקד עם פיקוילוס ממולא סרטן, אדאמה, ויניגרט כמהין (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף את העוף עם שום ו 1 כף מלח כשר. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ועמוקה. לגרד את השום מחתיכות העוף.
מוסיפים את העוף למחבת בשכבה אחת ומבשלים על חום גבוה בינוני, הופך מדי פעם, עד השחמה בכל רחבי, על 12 דקות.
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד רך מאוד, על 10 דקות.
מוסיפים את פלפלים פיקילו ויין לבן ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה.
להחזיר את העוף וכל מיצים שנצברו למחבת. מכסים חלקית ומבשלים על אש נמוכה עד שהעוף רך ומבושל דרך והרוטב מעובה, כ -30 דקות.
להעביר את העוף למגש, כפית את הרוטב על גבי ומגישים.