קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

עוף עם רוזמרין ומלח לימון

עוף עם רוזמרין ומלח לימון
עוף עם רוזמרין ומלח לימון הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 97 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פלפל, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו עוף פריך עם רוזמרין-מלח לימון, לימון רוזמרין מלח, ו מלח נרפא סלמון עם וודקה, ערער, רוזמרין & לימון גרידת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F אם אין לך מאוורר הסעה, או ל 425 מעלות F אם יש לך מאוורר הסעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
יש לשטוף את התרנגולות מבפנים ומבחוץ ולייבש היטב.
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
3
הפוך את המלח: בקערה, לשלב את גרידת לימון, רוזמרין, מלח ופלפל, ערבוב היטב. לשפשף את העוף בכל רחבי עם שמן זית, ולאחר מכן לשפשף עם 3 כפות של מלח מתובל. (שמור את המלח שנותר לשימוש נוסף.) לתחוב את הענפים רוזמרין ו נתחי לימון לתוך חלל העוף. אתה לא צריך לקלל את העוף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צווארי עוףצווארי עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
קליפות מלימוןקליפות מלימון
(צינור גדול)(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מניחים את הציפור על מתלה במחבת צלייה וצולים במשך 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור על ידי 75 מעלות F ולהמשיך צלייה עד המיצים לרוץ ברור כאשר הירך הוא פירסינג עם שיפוד, על 50 עד 55 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
להעביר את העוף למגש ולתת לנוח לפחות 10 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות