עוף עם רוזמרין ומלח לימון
עוף עם רוזמרין ומלח לימון הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 97 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פלפל, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו עוף פריך עם רוזמרין-מלח לימון, לימון רוזמרין מלח, ו מלח נרפא סלמון עם וודקה, ערער, רוזמרין & לימון גרידת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F אם אין לך מאוורר הסעה, או ל 425 מעלות F אם יש לך מאוורר הסעה.
יש לשטוף את התרנגולות מבפנים ומבחוץ ולייבש היטב.
הפוך את המלח: בקערה, לשלב את גרידת לימון, רוזמרין, מלח ופלפל, ערבוב היטב. לשפשף את העוף בכל רחבי עם שמן זית, ולאחר מכן לשפשף עם 3 כפות של מלח מתובל. (שמור את המלח שנותר לשימוש נוסף.) לתחוב את הענפים רוזמרין ו נתחי לימון לתוך חלל העוף. אתה לא צריך לקלל את העוף.
מניחים את הציפור על מתלה במחבת צלייה וצולים במשך 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור על ידי 75 מעלות F ולהמשיך צלייה עד המיצים לרוץ ברור כאשר הירך הוא פירסינג עם שיפוד, על 50 עד 55 דקות יותר.
להעביר את העוף למגש ולתת לנוח לפחות 10 דקות לפני גילוף.