עוף עם רוטב ברביקיו דובדבן-צ'ילה
עוף משך עם דובדבן-צ'ילה רוטב ברביקיו עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 631 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. גשו לסופר וקנו סוכר חום, דובדבנים, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 46 שעות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. עם כפית ציון 67% המנה הזאת די טובה. נסו כריכי עוף עם רוטב ברביקיו בירה שחורה, ברביקיו בישול איטי משך עוף-רוטב ברביקיו שרי חמוציות, ו עוף בגריל עם רוטב ברביקיו צ'יפוטלה דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר כבד גדול על חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף את שאלוט, זנגביל, jalapeño ו sauté עד שהתרכך, על 2 דקות.
מוסיף את הדובדבנים, עגבניות, דבשות, חומץ, צ 'יפוטלה, 1 חרדל כף, 3/4 כפית אבקת צ' ילה, 1 1/2 כפיות מלח, ו 5 טוחן פלפל, ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להפחית לרתיחה מעל חום בינוני, ומבשלים עד ארומטי מעובה, על 5 דקות.
הסר מהחום ולהעביר בזהירות חצי בלנדר; פירה עד חלקה, על 20 שניות. Purée המחצית השנייה עד חלקה (אתה צריך על 5 1/4 כוסות). תניח בצד.
בינתיים, מערבבים 2 כפות חרדל, 1/2 כפית אבקת צ ' ילה, 1/2 כפיות מלח, 10 טוחן פלפל, ואת הסוכר החום בקערה גדולה; מוסיפים את העוף ומערבבים היטב עם הידיים.
שים את העוף בחלק התחתון של התנור האיטיבול 1 1/2 כוסות של רוטב ברביקיו על גבי (שומרים את השארית להגשה ותוספות). מכסים ומבשלים על נמוך עד הבשר מבושל דרך ומכרז, 4 עד 4 1/2 שעות.
השתמש מלקחיים כדי להעביר את העוף ללוח חיתוך בזהירות להשתמש במזלג כדי להפריד את הבשר מן העצמות, להשליך את העצמות (אתה צריך בערך 4 כוסות בשר).
כדי לשרת, מערבבים יחד 1 כוס של הרוטב הנותר והבשר הגרוס, ומחממים במיקרוגל או על הכיריים. כפית קצת בשר ורוטב על החצי התחתון של כל לחמניה, לכסות עם הלחמנייה העליונה, ומגישים.
Reprinted with permission from Year-Round Slow Cooker by Dina Cheney, © 2013 Taunton Press