קושימומחה
מוכן ב46 שעות
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

עוף עם רוטב ברביקיו דובדבן-צ'ילה

עוף עם רוטב ברביקיו דובדבן-צ'ילה
עוף משך עם דובדבן-צ'ילה רוטב ברביקיו עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 631 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. גשו לסופר וקנו סוכר חום, דובדבנים, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 46 שעות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. עם כפית ציון 67% המנה הזאת די טובה. נסו כריכי עוף עם רוטב ברביקיו בירה שחורה, ברביקיו בישול איטי משך עוף-רוטב ברביקיו שרי חמוציות, ו עוף בגריל עם רוטב ברביקיו צ'יפוטלה דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר כבד גדול על חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף את שאלוט, זנגביל, jalapeño ו sauté עד שהתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
מוסיף את הדובדבנים, עגבניות, דבשות, חומץ, צ 'יפוטלה, 1 חרדל כף, 3/4 כפית אבקת צ' ילה, 1 1/2 כפיות מלח, ו 5 טוחן פלפל, ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להפחית לרתיחה מעל חום בינוני, ומבשלים עד ארומטי מעובה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
הסר מהחום ולהעביר בזהירות חצי בלנדר; פירה עד חלקה, על 20 שניות. Purée המחצית השנייה עד חלקה (אתה צריך על 5 1/4 כוסות). תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
בינתיים, מערבבים 2 כפות חרדל, 1/2 כפית אבקת צ ' ילה, 1/2 כפיות מלח, 10 טוחן פלפל, ואת הסוכר החום בקערה גדולה; מוסיפים את העוף ומערבבים היטב עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
שים את העוף בחלק התחתון של התנור האיטיבול 1 1/2 כוסות של רוטב ברביקיו על גבי (שומרים את השארית להגשה ותוספות). מכסים ומבשלים על נמוך עד הבשר מבושל דרך ומכרז, 4 עד 4 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
6
השתמש מלקחיים כדי להעביר את העוף ללוח חיתוך בזהירות להשתמש במזלג כדי להפריד את הבשר מן העצמות, להשליך את העצמות (אתה צריך בערך 4 כוסות בשר).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
כדי לשרת, מערבבים יחד 1 כוס של הרוטב הנותר והבשר הגרוס, ומחממים במיקרוגל או על הכיריים. כפית קצת בשר ורוטב על החצי התחתון של כל לחמניה, לכסות עם הלחמנייה העליונה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
8
Reprinted with permission from Year-Round Slow Cooker by Dina Cheney, © 2013 Taunton Press
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ