קושימומחה
מוכן ב46 שעות
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

עוף עם רוטב ברביקיו דובדבן-צ'ילה

עוף עם רוטב ברביקיו דובדבן-צ'ילה
עוף משך עם דובדבן-צ'ילה רוטב ברביקיו עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 631 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. גשו לסופר וקנו סוכר חום, דובדבנים, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 46 שעות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. עם כפית ציון 67% המנה הזאת די טובה. נסו כריכי עוף עם רוטב ברביקיו בירה שחורה, ברביקיו בישול איטי משך עוף-רוטב ברביקיו שרי חמוציות, ו עוף בגריל עם רוטב ברביקיו צ'יפוטלה דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר כבד גדול על חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף את שאלוט, זנגביל, jalapeño ו sauté עד שהתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיף את הדובדבנים, עגבניות, דבשות, חומץ, צ 'יפוטלה, 1 חרדל כף, 3/4 כפית אבקת צ' ילה, 1 1/2 כפיות מלח, ו 5 טוחן פלפל, ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להפחית לרתיחה מעל חום בינוני, ומבשלים עד ארומטי מעובה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
הסר מהחום ולהעביר בזהירות חצי בלנדר; פירה עד חלקה, על 20 שניות. Purée המחצית השנייה עד חלקה (אתה צריך על 5 1/4 כוסות). תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
בינתיים, מערבבים 2 כפות חרדל, 1/2 כפית אבקת צ ' ילה, 1/2 כפיות מלח, 10 טוחן פלפל, ואת הסוכר החום בקערה גדולה; מוסיפים את העוף ומערבבים היטב עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
שים את העוף בחלק התחתון של התנור האיטיבול 1 1/2 כוסות של רוטב ברביקיו על גבי (שומרים את השארית להגשה ותוספות). מכסים ומבשלים על נמוך עד הבשר מבושל דרך ומכרז, 4 עד 4 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
6
השתמש מלקחיים כדי להעביר את העוף ללוח חיתוך בזהירות להשתמש במזלג כדי להפריד את הבשר מן העצמות, להשליך את העצמות (אתה צריך בערך 4 כוסות בשר).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
כדי לשרת, מערבבים יחד 1 כוס של הרוטב הנותר והבשר הגרוס, ומחממים במיקרוגל או על הכיריים. כפית קצת בשר ורוטב על החצי התחתון של כל לחמניה, לכסות עם הלחמנייה העליונה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
8
Reprinted with permission from Year-Round Slow Cooker by Dina Cheney, © 2013 Taunton Press
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס