עוף משך עם דובדבן-צ'ילה רוטב ברביקיו עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 631 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. גשו לסופר וקנו סוכר חום, דובדבנים, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 46 שעות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. עם כפית ציון 67% המנה הזאת די טובה. נסו כריכי עוף עם רוטב ברביקיו בירה שחורה, ברביקיו בישול איטי משך עוף-רוטב ברביקיו שרי חמוציות, ו עוף בגריל עם רוטב ברביקיו צ'יפוטלה דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר כבד גדול על חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף את שאלוט, זנגביל, jalapeño ו sauté עד שהתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
מוסיף את הדובדבנים, עגבניות, דבשות, חומץ, צ 'יפוטלה, 1 חרדל כף, 3/4 כפית אבקת צ' ילה, 1 1/2 כפיות מלח, ו 5 טוחן פלפל, ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להפחית לרתיחה מעל חום בינוני, ומבשלים עד ארומטי מעובה, על 5 דקות.
הסר מהחום ולהעביר בזהירות חצי בלנדר; פירה עד חלקה, על 20 שניות. Purée המחצית השנייה עד חלקה (אתה צריך על 5 1/4 כוסות). תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
בינתיים, מערבבים 2 כפות חרדל, 1/2 כפית אבקת צ ' ילה, 1/2 כפיות מלח, 10 טוחן פלפל, ואת הסוכר החום בקערה גדולה; מוסיפים את העוף ומערבבים היטב עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 עד 1-1/3 כוסות מים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
5
שים את העוף בחלק התחתון של התנור האיטיבול 1 1/2 כוסות של רוטב ברביקיו על גבי (שומרים את השארית להגשה ותוספות). מכסים ומבשלים על נמוך עד הבשר מבושל דרך ומכרז, 4 עד 4 1/2 שעות.
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
כדי לשרת, מערבבים יחד 1 כוס של הרוטב הנותר והבשר הגרוס, ומחממים במיקרוגל או על הכיריים. כפית קצת בשר ורוטב על החצי התחתון של כל לחמניה, לכסות עם הלחמנייה העליונה, ומגישים.