עוף עם רוטב ליים
עוף עם רוטב ליים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 256 קלוריות. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם פלפל, סוכר חום, מיץ ליים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בסוכר החום אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם חום-סוכר קילו עוגות עם חום-חמאה זיגוג כמו קינוח. 1 אדם התרשמו מתכון זה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. הציון הזה מוצק. נסו עוף עם רוטב ליים, עוף עם רוטב בוטנים קוקוס-ליים, ו חזה עוף ברוטב ג'ינג'ר ליים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים כל חצי חזה עוף בין 2 גיליונות ניילון כבד; פאונד לעובי 1/4 אינץ ' בעזרת פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מחממים שמן במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים עוף; מבשלים 4 דקות מכל צד או עד להשחמה.
מוסיפים מרק עוף, סוכר, 2 כפות מיץ וחרדל למחבת; מבשלים על אש בינונית, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות שחומות.
שלב מים ועמילן תירס בקערה קטנה.
מוסיפים תערובת עמילן תירס למחבת; מערבבים היטב עם מטרפה. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה; מבשלים 1 דקה או עד שהרוטב מסמיך מעט.
להקציף פנימה את יתרת 1 כף מיץ ליים וחמאה, תוך ערבוב עד שהחמאה נמסה. מחזירים עוף למחבת; מבשלים 2 דקות או עד שהעוף מחומם היטב.