עוף עם רוטב תפוחים-שרדונה
עוף עם רוטב תפוחים-שרדונה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שיני שום, שרדונה, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בתפוחי האדמה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם לחמניות בטטות כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו -20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 37%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו הודו פרפר עם זיגוג עשבים ורוטב שרדונה, הודו עשב צלוי בגריל עם רוטב שרדונה, ו שרדונה עוף איטלקי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים מחצית מהעוף ב -5 קילו. סיר איטי. בקערה שלבו את התפוחים, הבצל והסלרי; כף מחצית מהתערובת על עוף. חזור על שכבות.
באותה קערה מקציפים יין, תערובת רוטב, שום ועשבי תיבול עד לקבלת תערובת אחידה; יוצקים מעל. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6-8 שעות או עד שהעוף רך.
מוציאים את העוף לפלטת הגשה; להתחמם. מגניב תערובת תפוחים מעט; שומן רזה. בבלנדר מכסים ומעבדים תערובת תפוחים בקבוצות עד לקבלת תערובת חלקה.
מעבירים לסיר ומחממים על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם.