עוף עם שום וזיתים
עוף עם שום וזיתים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, שמן זית, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוף עם שום וזיתים, עוף שום ליים עם זיתים, ו עוף עם טרגון, שום וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הבצל והשום, מבשלים 1 דקה, ואז מוסיפים את העוף. מבשל, פונה לעתים קרובות, עד העוף הוא השחמה על כל הצדדים.
מוסיף את היין, חומץ, מלאי, אורגנו, עלה דפנה. לכסות את המחבת, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד העוף מרגיש מוצק ומיצי שלה לרוץ ברור כאשר פירסינג, כ 30 דקות.
הסר את העוף מהמחבת. מביאים את המרק לרתיחה עדינה, מרפרפים את פני השטח, ומבשלים עד שהרוטב הצטמצם בשליש. מערבבים בזיתים ואנשובי.
מוסיפים את הפטרוזיליה, המלח והפלפל. כדי לשרת, לשפוך את הרוטב על העוף.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות