קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

עוף עם שיכר וגרגרי ערער

עוף עם שיכר וגרגרי ערער
עוף עם שיכר וגרגרי ערער עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 57 גר' של חלבון, 56 גרם של שומן, וסך הכל 765 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם שיכר, חמאה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרגרי ערער אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ג'ין וטוניק כקינוח. מתכונים דומים: Monkfish עם כרוב Savoy וגרגרי ערער, סלמון צלוי על Weinkraut עם גרגרי ערער, ו תרנגולות משחק קורניש עם פנצ'טה, גרגרי ערער סלק.

הוראות

1
לתבל את העוף בנדיבות עם מלח ופלפל. במחבת גדולה, להמיס את 1 כף חמאה לא חתוכה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את העוף בקבוצות ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, על 5 דקות לכל צד; להסיר לצלחת. להפחית את החום עד בינוני, להוסיף את שאלוט ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מוסיפים 1/2 כוס של אייל ומביאים לרתיחה, מגרדים את חתיכות השחמה מלמטה. להחזיר את העוף למחבת, לכסות ומבשלים במשך 15 דקות. הפעל ולהוסיף את העוף עם מיצי המחבת, ולאחר מכן לכסות ומבשלים עד מבושל דרך, כ 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
איילאייל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר את העוף מהמחבת ולשמור חם. מרתיחים את מיצי המחבת על חום גבוה עד סירופ, על 5 דקות. להפחית את החום עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את גרגרי ערער, גרגרי פלפל ורוד ואת שאר 2 כפות של אייל, ואז לטאטא את הנותרים 3 כפות של חמאה קרה, כמה חתיכות בכל פעם. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
איילאייל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
הסר מהחום. להחזיר את העוף למחבת ולכפות את הרוטב על זה מעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מגישים את העוף על מגש או צלחות ארוחת ערב, זרועים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר