עוף עם שיכר וגרגרי ערער
עוף עם שיכר וגרגרי ערער עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 57 גר' של חלבון, 56 גרם של שומן, וסך הכל 765 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם שיכר, חמאה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרגרי ערער אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ג'ין וטוניק כקינוח. מתכונים דומים: Monkfish עם כרוב Savoy וגרגרי ערער, סלמון צלוי על Weinkraut עם גרגרי ערער, ו תרנגולות משחק קורניש עם פנצ'טה, גרגרי ערער סלק.
הוראות
לתבל את העוף בנדיבות עם מלח ופלפל. במחבת גדולה, להמיס את 1 כף חמאה לא חתוכה בשמן.
מוסיפים את העוף בקבוצות ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, על 5 דקות לכל צד; להסיר לצלחת. להפחית את החום עד בינוני, להוסיף את שאלוט ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התרכך, על 1 דקה.
מוסיפים 1/2 כוס של אייל ומביאים לרתיחה, מגרדים את חתיכות השחמה מלמטה. להחזיר את העוף למחבת, לכסות ומבשלים במשך 15 דקות. הפעל ולהוסיף את העוף עם מיצי המחבת, ולאחר מכן לכסות ומבשלים עד מבושל דרך, כ 15 דקות יותר.
הסר את העוף מהמחבת ולשמור חם. מרתיחים את מיצי המחבת על חום גבוה עד סירופ, על 5 דקות. להפחית את החום עד בינוני.
מוסיפים את גרגרי ערער, גרגרי פלפל ורוד ואת שאר 2 כפות של אייל, ואז לטאטא את הנותרים 3 כפות של חמאה קרה, כמה חתיכות בכל פעם. מתבלים במלח ופלפל.
הסר מהחום. להחזיר את העוף למחבת ולכפות את הרוטב על זה מעיל.
מגישים את העוף על מגש או צלחות ארוחת ערב, זרועים פטרוזיליה.